Animal Crossing New Horizons Switch

Šifra
3202092128
Kataloški broj
ANIMCROSSNEWHORSW
Datum izlaska 20. 3. 2020.
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama


Omiljen serijal Animal Crossing spreman je za svoj ekskluzivan Nintendo Switch debi!

Ukoliko vas je umorio užurbani život, Tom Nook u rukavu ima novi poslovni pothvat kojeg ćete sigurno zavoljeti: Nook Inc. Deserted Island Getaway! Mirna kreativnost i šarm čekaju vas da zasučete rukave otpočnete svoj novi život kako god želite. Prikupljajte resurse i izrađujte sve, od udobnosti za život do zgodnih alata. Postavite imanje na kojem se više ne primjenjuju pravila onoga što vrijedi u zatvorenom i otvorenom prostoru. Uspostavite prijateljstvo s pridošlicama, uživajte u godišnjim dobima, prelascima preko rijeka dok istražujete, i još mnogo toga. Ovaj novi dodatak serijalu Animal Crossing dolazi 20. ožujka 2020. godine.

Značajke:
Prilagodite svoj lik i dom te ukrasite krajolik, a ako želite i namještaj dok stvarate svoj otočni raj!
Doživite novi robusni sustav izrade – sakupljajte materijale - od namještaja do alata!
Uživajte u raznim opuštajućim aktivnostima kao što su vrtlarenje, posuđivanje, ukrašavanje, interakcija sa šarmantanim NPC-i i još više, kao klasična iskustva Animal Crossing oživljavaju na zabavne nove načine unutar okruženja napuštenog otoka.
Na otoku može boraviti do osam različitih igrača, od kojih četiri stanovnika istog otoka mogu igrati zajedno istovremeno na jednom sustavu.
Osam igrača može igrati zajedno na otoku jednog igrača putem online (*) multiplayera, ili putem lokalne bežične mreže (**).

(*) Članstvo u Nintendo Switch Online (prodaje se odvojeno) i Nintendo račun potreban je za igranje na mreži. Nije dostupno u svim zemljama. Za internetske značajke potreban je pristup internetu. Primjenjuju se uvjeti s https://www.nintendo.com/switch/online-service/ .
(**) Možda će biti potrebne dodatne igre, sustavi i / ili neka dodatna oprema (npr. Joy-con kontroleri). Prodaju se zasebno.Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Nintendo
Sezona 2020
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Animal Crossing New Horizons Switch
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: