Blender Klarstein, Vitwist crveni

Šifra
3409029032
Kataloški broj
Vitwist crveni
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Opis proizvoda
Mali samostojeći mikser za pripremu ukusnih smoothia, shakeova i sokova „to go" u čaši od 450 ml.


Max. 23 000 okretaja u minuti, pri snazi od 250 W sa kontrolom putem pritiska na gumb. Jednostavno čišćenje će uštedjeti mnogo vremena - pogodno i za perilicu posuđa.

Smoothie za doručak, čim dalje time više zamjenjuje šalicu kave - pa čak i kada ste već na putu! Tko ujutro nema vremena zaustaviti se kod štanda sa smoothiem, sada si može jednostavno i brzo napraviti kod kuće omiljeni smoothie i ponijeti ga sa sobom. Svako sam određuje što će biti u čaši, a zahvaljujući jednsotavnom čišćenju uštedjet će vam vrijeme.

Klarstein Vitwist samostojeći mikser je praktičan, mali pomoćnik, koji već rano ujutro osigurava čašu punu vitamina. Kao samostojeći mikser, Vitwist se ističe prilikom pripreme smoothia u kojima čovjek može uživati i na putu, zahvaljujući inteligentnom dizajnu čaše za miksanje. Sastojci u čašu, nastavak gore, pritisak na gumb i smoothie je gotov! Još samo pričvrstiti nastavak za piće i možete piti. Vanjska čaša u koju je postavljena unutarnja čaša i pričvršćen nastavak za piće, štiti od oštećenja, održava toplinu, ili hladnoću i služi kao „ručka", kako u ruci ne biste držali unutarnju čašu.

Spremnik za miješanje sadrži noževe sa oštricama od nehrđajućeg čelika a moći ćete ih očistiti pod tekućom vodom. Unutarnja čaša objema 450 ml je izrađena od BPA-free plastike a moguće ju je očistiti ručno ili u perilici suđa. Motor snage 250 W ubrzava oštrice čak na 23 000 okretaja/min.

Vitwist je optimalan kuhinjski pomoćnik za sve ljubitelje smoothia, milkshakea i ostalih izmiksanih pića, a omogućuje uživanje u vitaminima na putu do posla ili u školu, na fakultet ili prilikom bavljenja sportovima. Sa uređajem Vitwist i mali i veliki mogu bilo kada i bilo gdje uživati u svježe izmiksanim pićima!

Pri bisfenoli A (BPA) ide o industrijsku kemikaliju, koja se koristi prilikom izrade polikarbonatne plastike. Prilikom izrade ovog proizvoda ne koristimo BPA niti ostale štetne tvari, kako bismo doprinijeli boljem životnom okruženju i zdravlju. Tko želi svoje namirnice pripremiti zdravo i ne ugrožavati pri tome okoliš, izborom samostojećeg miksera Klarstein Vitwist će izabrati ispravno.

Značajke i dimenzije
boja: crvena
tip: samostojeći mikser
materijal: plastika (BPA-free)
Čišćenje: pogodno za perilicu posuđa
snaga: 250 W
jednostavna kontrola samo sa jednim gumbom
okretaja u minuti: 19 000 - 23 000
volumen: 0,45 l (450 ml)
napajanje: 220-240 V / 50 Hz
Dimenzije: oko 12 x 37 x 12 cm (ŠxVxD)
težina: oko 1,15 kg

Sadržaj paketa:
1 x osnovni uređaj


1 x jedinica noža
1 x unutarnja čaša (450 ml)
1 x vanjska čaša
1 x poklopac

Jamstvo: 3 godine

Specifikacije
Multimedija 0
Jamstvo 3god.
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Blender Klarstein, Vitwist crveni
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: