Kupuješ novi mobitel i želiš proći povoljnije? Imaš stari mobitel viška? Otkupiti ćemo ga!

Kupuješ novi mobitel i želiš proći povoljnije? Imaš stari mobitel viška? Otkupiti ćemo ga!

Kupnja novog mobitela kod nas nije preduvjet da bismo otkupili tvoj stari telefon! No, povremeno ćemo imati ciljane promocije za zamjenu tvog starog mobitela nekim određenim novim modelom kada će ti zamjena starog mobitela točno određenim novim modelom donijeti najveću vrijednost!

Cijene otkupa


Otkupljujemo preko 1000 raznih modela mobitela brojnih marki te ćemo ti gotovo sigurno moći dati procjenu vrijednosti telefona. Otkupna cijena rabljenog uređaja ovisi o raznim kriterijima poput općeg zatečenog stanja mobilnog uređaja i njegove ispravnosti ili razine neispravnosti te da li s njim prodaješ i punjač ili ne.

Ako je tvoj telefon mlađi od 3 mjeseca u originalnom pakiranju sa svim dodacima, spada nam u specijalnu „kao nov“ kategoriju gdje su cijene otkupa i više od dolje navedenih.

Ilustrativne cijene otkupa nekih modela starih mobilnih telefona možete pronaći u nastavku:

– Samsung Galaxy S8+ – do 2200 kn
– Samsung Galaxy S8 – do 2000 kn
– Samsung Galaxy S7 Edge – do 1400 kn
– Samsung Galaxy S7 – do 1200 kn
– Samsung Galaxy S6 Edge+ – do 1300 kn
– Samsung Galaxy S6 Edge – do 1200 kn
– Samsung Galaxy S6 – do 1100 kn
– Samsung Galaxy Note 8 – do 3040 kn
– Samsung Galaxy Note 4 – do 780 kn
– Samsung Galaxy Note 3 – do 630 kn
– iPhone 7 – do 2400 kn
– Huawei P10 – do 1300 kn
– Sony Xperia XZ – do 1000 kn
– HTC U11 – do 1800 kn

Otkupljujemo i brojne druge marke i modele mobitela – nemojte se ustručavati pitati nas za procjenu. Okvirnu procjenu možemo vam dati čak i daljinski, za više informacija molim obratite se na podrska@sancta-domenica.hr.

 

Koliko plaćamo za neispravan telefon?


Zavisi od stanja u kojem se telefon nalazi. To podrazumijeva stvari poput što sve prodajete u kompletu (čitavo pakiranje, mobitel s punjačem ili samo mobitel) te razinu pohabanosti i, gdje je primjenjivo, oštećenja i djelomične neispravnosti telefona.

 

Preduvjeti otkupa mobitela su:

  • mora se moći upaliti (makar spojen na punjač)
  • ne smije biti zaključan na pojedinu operatersku mrežu
  • sigurnosni sustav poput. Find My iPhone ili sličnih moraju biti deaktivirani

 


Savjeti kod zamjene telefona


Vaši osobni podaci, fotografije, videozapisi i aplikacije dragocjeni su. Stoga preporučamo da po dolasku novog Samsung Galaxy S9 ili Galaxy S9+ prekopirate sve potrebno sa starog uređaja, korištenjem aplikacije Samsung Smart Switch. Nakon toga, provjerite još jednom da li je sve potrebno prebačeno na novi telefon, a stari telefon vratite na tvorničke postavke. Ako ćete trebati pomoć s kopiranjem Vaših podataka i aplikacija, naši stručnjaci rado će Vam pomoći na gore navedenim prodajnim mjestima.

 

Koji kvarovi su nam prihvatljivi, no imajte na umu da umanjuju otkupnu cijenu telefona?

  • Punjenje baterije ne mora raditi
  • Wi-Fi ne mora raditi
  • Uspostavljanje poziva ne mora raditi
  • Kućište može biti izgrebano, čak i savinuto
  • Ekran može biti zagreban, čak i razbijen
  • Kamera može biti pokvarena/razbijen
  • Punjač ne mora doći s telefonom


Ako telefon koji prodajete ima više navedenih nedostataka imajte na umu da se odbitci od vrijednosti kumuliraju, te ako primjerice ne radi punjenje, razbijen je ekran i kućište je savinuto (ili bilo koja druga kombinacija oštećenja i neispravnosti) procijenjena vrijednost može biti i 0 kn.

 

Daljinska procjena vrijednosti


Ukoliko ste daleko od naše najbliže poslovnice, okvirnu procjenu vrijednosti vašeg telefona možemo napraviti kroz odgovore na nekoliko pitanja koja ćemo vam postaviti i slanjem fotografije telefona. Imajte na umu da ako vam odgovara daljinska okvirna procjena telefona, da će telefon prije finalne prodaje proći još jednu provjeru u poslovnici. Za više informacija obratite nam se na podrska@sancta-domenica.hr.

 

Gdje možete prodati svoj stari telefon?


Za Vaš stari mobilni telefon učinit ćemo završnu procjenu u svim našim poslovnicama.

 

Savjeti kod zamjene telefona


Tvoji osobni podaci, fotografije, videozapisi i aplikacije dragocjeni su. Stoga preporučamo da po zamjeni telefona prekopiraš sve potrebno sa starog uređaja. Nakon toga, provjeri još jednom da li je sve potrebno prebačeno na novi telefon, a stari telefon vrati na tvorničke postavke. Ako ćeš trebati pomoć s kopiranjem podataka i aplikacija, naši savjetnici rado će pomoći!