Vodič kroz usluge dostave Sancta Domenice

Vodič kroz usluge dostave Sancta Domenice

Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti nove, jedinstvene usluge dostave u ponudi Sancta Domenice.

Znamo iz prakse: televizori su veliki i gotovo nemogući za rukovanje jednoj osobi ako su veći od 55″. Bijela tehnika je uz sve navedeno i masivna. Živite na 3. katu bez lifta? Treba vam susjed, pola dana godišnjeg i zdrava leđa da odnesete staru perilicu / hladnjak / TV i donesete novi uređaj. A onda ga još treba i montirati…

Sancta Domenica vam nudi različite usluge dostave, koje u potpunosti rješavaju sve navedeno na najbolji mogući način, što u nekim slučajevima uključuje montažu novog uređaja te demontažu i odvoz starog. Dragi kupci, zadovoljstvo nam je predstaviti naše nove usluge dostave!

  • Info: dostava do ulaza, u roku 1 – 5 dana
  •   - Dostupnost: Republika Hrvatska
  •   - Cijena: 29 kn za narudžbe od 0 – 198 kn, 0 kn za narudžbe veće od 199 kn

Uređaji manjih gabarita doći će vam za dan ili dva, rok do pet dana vrijedi za gabaritnu robu (bijela tehnika, televizori…).

Traka_OSOBNO_preuzimanje

  •  Info: osobno preuzimate uređaj, u poslovnici po želji / dogovoru
  •   - Dostupnost: Poslovnice Sancta Domenice
  •   - Cijena: besplatno

Kupili ste preko webshopa neki uređaj i želite ga sami preuzeti? Možete. Tijekom procesa kupovine na webshopu, u polje napomena upišite “Želim preuzeti uređaj u poslovnici XY”. Na svakom artiklu u desnom stupcu možete vidjeti popis poslovnica gdje je isti dostupan.

U slučaju da trenutno nema uređaja u spomenutoj poslovnici, kontaktirat će vas naša služba za korisnike radi dogovora oko preuzimanja.

  •  Info: dostava unutar 1 – 5 dana, uz montažu i odvoz starog uređaja
  •   - Dostupnost: Zagreb i okolica, Split i okolica
  •   - Cijena: 199 kn

Sve što vrijedi za Gabaritnu ekspresnu dostava i instalaciju vrijedi i za Gabaritnu dostavu i instalaciju osim što robu ne dobivate isti dan, nego unutar 1 – 5 radnih dana. U skladu s time je i cijena povoljnija, pa ako vam se ne žuri Gabaritna dostava i instalacija je izvrsna opcija.

Dostava (i) na kat, montaža u vašem prostoru po želji, puštanje u pogon, demonstracija rada, odvoz starog uređaja…

Traka_ekspresna

  • Info: dostava isti dan
  •  - Dostupnost: Zagreb i okolica
  •  - Cijena: 199 kn

Ekspresna dostava je dostupna ako živite u Zagrebu i bližoj okolici i ako ste kupili proizvod veće vrijednosti od 299 kn.

Ekspresna dostava vrijedi za cijeli asortiman, uključujući i gabaritnu robu poput bijele tehnike ili 55″ i većih televizora, koji će stići na tvoj prag isti dan za narudžbe zaprimljene najkasnije do 12 sati radnim danom (pon-pet), odnosno tijekom idučeg radnog dana za kasnije zaprimljene narudžbe.

Ova usluga ne uključuje instalacije, montaže i demontaže uređaja.

Traka_gabaritna_ekspresna

  • Info: dostava isti dan, uz montažu i odvoz starog uređaja
  •  - Dostupnost: Zagreb i okolica
  •  - Cijena: 599 kn

Gabaritna ekspresna dostava i instalacija je svojevrsni ključ u ruke za televizore, perilice i samostojeće hladnjake / zamrzivače. Uključuje dostavu bilo kojeg uređaja, s opcijom instalacije za televizore i bijelu tehniku uz kratki trening, ISTI DAN, na području Zagreba i okolice ako je uređaj kupljen do 12 sati. Ako je iza toga, dostava će biti izvršena sljedeći radni dan.

Za razliku od ostalih dostupnih opcija, Gabaritna ekspresna dostava i instalacija uređaja uključuje unošenje u stan/kuću, na bilo koji kat. Instalacija televizora opcionalno uključuje postavljanje na postolje ili na zid, spajanje AV uređaja, puštanje u rad i kratku edukaciju od strane stručnog osoblja.

Instalacija bijele tehnike se odnosi na samostojeće hladnjake i perilice/sušilice rublja, te opcionalno uključuje spajanje uređaja na dovod/odvod vode i odvoz/zbrinjavanje starog uređaja.

Ovo je zaista sjajna opcija za bezbrižnu kupnju teških i velikih kućanskih uređaja, što je do sada u pravilu bila noćna mora za potrošače.

Prilikom webshop narudžbe odaberete dostupnu (željenu) opciju dostave i u napomenu unesete koje su vam sve usluge potrebne (nošenje na kat, odvoz starog uređaja, priključak novog, upute za rad…).

Sve navedeno možete ostvariti i prilikom kupnje u našim fizičkim poslovnicama, s napomenom da je Gabaritna ekspresna dostava i instalacija dostupna u Zagrebu i okolici, a Gabaritna dostava i instalacija je dostupna u Zagrebu i bližoj okolici te Splitu i bližoj okolici.

Detalje o opcijama dostave pročitajte ovdje

Klik na donje fotografije vodi vas do željene kategorije proizvoda:

Kategorije_gaming
Kategorije_informatika_
Kategorije_komunikacije_
Kategorije_foto_video
Kategorije_tv
Kategorije_veliki_kucanski
Kategorije_mali_kucanski
Kategorije_multimedija
Kategorije_klime
Kategorije_pribor
Kategorije_usluge