Call of Duty: Black Ops 4 Pro PC

Šifra
3202060108
Kataloški broj
33564EN
89,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Najava je ispunjena - novi Call Of Duty 4 je sasvim drugačiji! Ovo je prva igra COD serijala bez single playera. Dakle, multiplayer only s tri glavna tipa igranja: klasični multiplayer, borba protiv zombija i neizbježni Battle Royale, koji se ovdje zove Black Ops. I naravno, izgleda vrhunski - ovo će biti najbolja battle royale igra na PS4!

U multiplayeru vidimo povratak Specijalista, vojnika s jedinstvenim osobinama i mogućnostima, kojih će biti deset. Ruin, Prophet, Battery, Seraph, Nomad, Firebreak znamo iz BO III, nove su četiri klase: Recon, Ajax, Torque, Crash. Gameplay je prerađen na način da preferira timski rad i taktičko razmišljanje. Zaboravite na Rambo Style i juriš sam protiv X protivnika :-).

Zombiji su kooperativni mod igranja koji vam donosi brojne opcije customizacije igrača ali i same mehanike igre. Zvuči dobro, jedva čekamo...

Black Ops je battle royal mod, s - naravno - najvećom mapom u igri općenito. Mapa se sastoji od dijelova mapa iz drugih modova igranja, a bit će tu i različitih vozila za po zraku i zemlji. 

Sasvim je jasno: ovo je nova multiplayer FPS poslastica, jedna od najboljih općenito.

Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Računala
Žanr Shooter
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Call of Duty: Black Ops 4 Pro PC
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: