Call of Duty: Black Ops Cold War PS5

Šifra
3202110001
Kataloški broj
88505EM
Datum izlaska TBA
139,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama


Legendarni serijal Black Ops vraća se s Call of Duty: Black Ops Cold War, direktnim nastavkom omiljene igre Call of Duty: Black Ops.


Prepare for payback.
Welcome to #BlackOpsColdWar Season One. Available on all platforms December 16.U igri Black Ops Cold War igrači su ubačeni u duboke i hirovite geopolitičke borbe hladnog rata iz ranih 1980-tih.


Suoči se s povijesnim ličnostima i okrutnim istinama dok se boriš na legendarnim mjestima širom svijeta, kao što su Istočni Berlin, Vijetnam, Turska, središte sovjetskog KGB-a i drugdje.


Kao elitni operativac slijedi trag tajanstvene figure na misiji destabilizacije svjetske ravnoteže snaga i promjene tijeka povijesti. Spusti se zajedno s legendarnim Woodsom, Masonom i Hudsonom, kao i novim operativcima u mračno središte globalne zavjere i pokušajte spriječiti plan u pripremi.


Pored kampanje, Cold War donosi i cijeli arsenal oružja i opreme u nove načine Multiplayer i Zombi.


Dobro došao na rub. Dobro došao u Call of Duty: Black Ops Cold War.


Call of Duty: Igra Black Ops Cold War na konzoli PS4 izlazi 13. studenoga 2020. – datum izlaska na konzoli PS5 još se treba potvrditi.Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Call of Duty: Black Ops Cold War PS5
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: