Diablo 3: Ultimate Evil Edition PS4

Šifra
320205062
Kataloški broj
87178EM
45,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: hack & slash akcijski RPG

Zašto igrati: Treće izdanje igre koja je izmislila novi žanr, i koja je usprkos brojnim klonovima i dalje najbolja u tome...

"Blizzardove mračne sile pakla ponovno su s nama. Istina je da su Sacred, Titan Quest, Torchlight i mnogi drugi konkurenti imali zanimljive ideje, ali svi ćemo se složiti da im je nedostajala jedna stvar - Blizzardova nota savršenstva."

HCL recenzija Diablo 3

Legendarni Diablo 3 u Ultimate Evil inačici donosi dvije igre u jednoj: Diablo 3 i Reaper of Souls ekspanziju. Super stvar: ako ste već igrali X360/PS3 verzije, na Ultimate Edition moći ćete prebaciti snimljene pozicije, odnosno likove – čak i u slučaju da prelazite sa stare konzole na novu. 

HCL: "U ovom trenutku već je suvišno i spominjati koliko se dugo čekalo na treći dio slavnog Diablo serijala. Također je nepotrebno ponavljati što je taj isti serijal značio za RPG žanr.

Umjesto toga, ne bi bilo loše prisjetiti se koliko je Diablovih imitatora tijekom svih ovih godina prešlo preko naših diskova.

Svaki od tih naslova kopirao je Blizzardovu uspješnu formulu i pokušao ju nadopuniti nekim novim elementima. Međutim, nijedna od tih igara nije dosegla kultni status svog uzora.

Među zgodnim novitetima Ultimate Evil izdanja jest Apprentice mode koji privremeno povećava snagu igrača s nižim levelima kako bi mogli kooperativno igrati sa snažnijim igračima.

Isto tako, tu je i novi sustav dijeljenja loota s igračima na listi prijatelja."

Neka i vas obuzme ultimativno zlo. Kad krenete s Diablom 3, oprostite se od socijalnog života do kraja igre...


Diablo III Ultimate Evil Edition sadrži:
- igru Diablo III
- ekspanziju Reaper of Souls
Diablo 3 pripada žanru akcijskih hack n slash RPG-a, s radnjom koja se odvija u fantasy/horor svijetu.
Korisničko sučelje - Diablo 3 na konzolama sadrži potpuno novo korisničko sučelje u kombinaciji sa dinamičnom kamerom specifično prilagođeni za upotrebu sa kontrolerima.
Priča Diablo III - započinje dva desetljeća nakon događaja iz Diabla 2. Gospodari demona, Diablo, Mephisto i Baal poharali su cijeli svijet Sanctuarya i na kraju bili poraženi. No onim herojima koji su se borili protiv njih rane su još uvijek svježe. Kada se Cain vratio do ruševina Katedrale Tristram tražeći načine kako da zaustavi novu prijetnju zla, s neba padne vatrena kometa na mjesto iz kojeg je Diablo u prošlosti ušao na svijet. Ta vatra ponovno probudi drevna zla tražeći od nekih novih heroja da još jednom brane svijet od rastuće moći pakla.
Priča Reaper of Souls - radnja se odvija nekoliko mjeseci nakon poraza samog Diabla. Glavni neprijatelj je nekadašnji Archangel of Wisdom, imena Malthael, koji pokušava pronaći tajanstveni crni kamen duša i osloboditi svo zlo skriveno u njemu. Na igračima je naravno zadatak spriječiti ga u njegovom naumu i donijeti mir.
Klase - igrači mogu izabrati: Crusader, Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor, ili Wizard klasu. Svaka od njih ima svoje posebne vještine i sposobnosti.
Multiplayer - moguće je igrati do 4 igrača istovremeno u co-op modu online, ili lokalno na jednoj konzoli.
Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Role-playing
Prilagođeno za dob 16+
Sezona 2017
Bruto težina 1.00 g
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Diablo 3: Ultimate Evil Edition PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: