Dr. Kawashima's Brain Training Switch

Šifra
3202092127
Kataloški broj
DRKAWASHBRTRSW
Datum izlaska 24. 1. 2020.
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Spremite se na izazove svog mozga na različite načine u Dr. Kawashima's Brain Training Switch za Nintendo Switch konzolu. Ispitajte svoje vještine različitim asortimanom vježbi i testova u različitim stilovima igre, poput držanja konzole Nintendo Switch okomito i upotrebom stylusa (*), ili prsta, ili korištenjem Joy-con kontrolera (**), te IR kamere koja otkriva oblik vaših prstiju. Trenirajte zajedno: svako s jednim Joy-conom, izazovite prijatelje i obitelj u raznim vrstama treninga i izazova. Iskoristite internetsku vezu: ako ste povezani s internetom i imate internetsko članstvo u Nintendo Switch Online Membership, možete pokazati svoje rezultate treninga u ljestvici igara i natjecati se za najbolje rezultate s prijateljima.
(*) Maloprodajne kutijice primjeraka dr. Kawashima za trening mozga uključuju i stylus olovku Nintendo Switch.
(**) Za igranje određenih vježbi na Nintendo Switch Lite konzoli potreban je Joy-con par kontrolera, a potreban je i uređaj za ponovno punjenje Joy-con kontrolera, poput Joy-con charging gripa.Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Nintendo
Sezona 2020
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Dr. Kawashima's Brain Training Switch
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: