Fallout 4 PS4

Šifra
320205185
Kataloški broj
FOPS4
39,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: 3rd person / FPS akcijski RPG u otvorenom svijetu

Zašto igrati: Sjajan gameplay, izvrstan setup u post apokaliptičnom svijetu, atraktivna grafika

Fallout 4 ima s ve predispozicije da postane jedna od najboljih igara za PS4. Igra koja je potekla iz PC svijeta dolazi na Playstation 4 u punom sjaju, sada i s mogućnosti ulaska u FPS mod igranja. Ovo je izvrstan RPG s preko 50 glavnih oružja, dinamičkim sustavom dijaloga, zonskim oklopima te detaljno razrađenim crafting sustavom.

Grafika je izvrsna, Fallout 4 izgleda bolseno dobro! Posebice kad se uzme u obzir da se radi o otvorenom svijetu. Gotovo sve što vidite možete preurediti i pretvoriti u neki alat ili oružje. Možete skupljati metale i druge materijale i od njih raditi što god vam već treba. Bethseda je crafting sustavom ponizila konkurenciju, pogledajte u videu...

Možete preurediti gajbu u kojoj živite, zajedno s kućicom za psa. Napravite atraktivnu vilu, dolazit će vam sve više i više doseljenika i trgovaca. Napravite bunar, vaši susjedi će također s njega piti vodu, a tu su i komplicirane naprave. Spojite žice na generator, koji će pak napajati konzole. No, najvažnije - napravite dobru obranu vaše nastambe, jer će je drugi željeti srušiti...

Fallout 4 ipak nije Sim City. Sasvim očekivano, oružja vam neće nedostajati, imate osnovicu od 50 oružja koja možete modificirati do mile volje.

Fallout 4 je osuđen na uspjeh. Ovakvu razinu mogućnosti mijenjanja svijeta i naprava još nismo vidjeli. Uz to, tu je i pravi FPS mod igranja, ako vam dosadi virkati preko ramena vašem junaku.

Odigrali ste Witchera? Ovo je više nego dobra alternativa...

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Role-playing
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Fallout 4 PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: