Bljeskalica Nikon SB-500

Šifra
2904040001
Kataloški broj
FSA04201
Isporuka po narudžbi - rok isporuke do 10 radnih dana.
419,00 KM
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 11,64 KM mjesečno!
Provjerite dostupnost u trgovinama


Prijenosna bljeskalica Speedlight koju je jednostavno upotrebljavati kompatibilna je s Nikonovim D-SLR fotoaparatima, kao i s određenim fotoaparatima COOLPIX i Nikonovim sustavom kreativnog osvjetljenja. Bljeskalica se može pohvaliti snažnim LED osvjetljenjem u uređaju te je savršena za snimanje videozapisa.

Kompaktna i lagana građa ove bljeskalice olakšava upravljanje kvalitetom i usmjerenjem svjetlosti. Nikon je prvi put ugradio bljeskalicu Speedlight s LED osvjetljenjem visokog intenziteta s prednje strane, što ovu bljeskalicu čini savršenom za snimanje videozapisa ili fotografija u krupnom planu. SB-500 je kompatibilna s Nikonovim sustavom kreativnog osvjetljenja te ujedno omogućuje bežično upravljanje s više bljeskalica.


Kompaktna i-TTL bljeskalica Speedlight: fotoaparati COOLPIX opremljeni su nastavkom za stativ te su kompatibilni s D-SLR fotoaparatima FX i DX formata i Nikonovim sustavom kreativnog osvjetljenja.


Ugrađeno LED osvjetljenje: snažno LED osvjetljenje (100 lx) s prednje strane bljeskalice savršeno je za snimanje videozapisa. LED osvjetljenje pokriva kut gledanja 24-milimetarskog objektiva (FX formata) te nudi vrhunsku reprodukciju boja.


Jednostavan rad: vrhunska ergonomija s jednostavnim komandama na stražnjoj strani bljeskalice. Dodatne funkcije i način bljeskalice mogu se postaviti putem izbornika fotoaparata koji se aktivira automatski nakon pričvršćivanja bljeskalice SB-500 na fotoaparat.


Brojka vodilja: 24 (m pri ISO 100) pokriva kut gledanja od 24 mm (FX format).


Prijenosan: kompaktan, lagan dizajn uz napajanje dvjema baterijama tipa AA.


Svestranost/usmjeravanje svjetlosti: glava bljeskalice može se nagnuti prema gore do 90° te zakrenuti vodoravno do 180°. Usmjerite svjetlost prema vlastitim željama da biste mogli kreativno snimati ili postići uravnoteženije slike u zahtjevnim uvjetima osvjetljenja.


Kompatibilan s Nikonovim sustavom kreativnog osvjetljenja: bljeskalica SB-500 može funkcionirati kao glavna bljeskalica za više bljeskalica postavljenih odvojeno od fotoaparata pri korištenju s fotoaparatima koji imaju ugrađeni upravljački način rada za bljeskalicu.Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Bljeskalica Nikon SB-500
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: