Pokemon Shining Pearl Switch

Šifra
3202092192
Kataloški broj
POKSHINPEARSW
129,00 KM
129,00 KM
Dostupnost ovog artikla
Web narudžbe - Isporuka odmah
Dostupnost ovog artikla
Web narudžbe - Isporuka odmah

Ponovno posjetite regiju Sinnoh i priču o Pokémon™ Pearl verziji
Doživite nostalgičnu priču iz igre Pokémon Pearl Version u ponovno zamišljenoj avanturi, Pokémon™ Shining Pearl, sada na sustavu Nintendo Switch™! Avanture u igri Pokémon Shining Pearl odvijat će se u poznatoj regiji Sinnoh. Bogata priroda i sa moćnom planinom Coronet u srcu, Sinnoh je zemlja mnogih mitova koji se prenose kroz stoljeća. Odabrat ćete Turtwiga, Chimchara ili Piplup da bude vaš prvi partner Pokémon, a zatim ćete krenuti na svoje putovanje da postanete prvak Pokémon lige. Usput ćete naići na tajanstvenu organizaciju Team Galactic i moći ćete susresti legendarnog Pokémona Palkiju.


Istražite preuređeno Grand Underground ili organizirajte Super Contest Show
Igra Underground iz Pokémon Pearl Version je pokrenuta i sada se zove Grand Underground. Ovdje možete iskopati dragocjeno blago i fosile Pokémona, stvoriti vlastitu tajnu bazu i uhvatiti Pokémone na mjestima koja se zovu Pokémon Hideaways. Kada ne istražujete u Grand Undergroundu, sudjelujte u Super Contest Show! Super Contest Shows popularni su događaji u regiji Sinnoh, a svaki organiziraju četiri izvođača i njihov partner Pokémon, koji zajedno plešu i pokazuju svoje izvedbene vještine. Također možete pustoloviti u Grand Undergroundu ili organizirati Super Contest Show s drugim igračima putem lokalne* komunikacije ili online** komunikacije vašeg Nintendo Switch sustava!


Hodajte sa svojim Pokémonom, promijenite svoj stil i prilagodite svoje Poké Balls™
Odaberite Pokémona s kojim ste se sprijateljili tijekom svog putovanja da hoda iza vas u igri. Opuštajućim Amity Squareom možete hodati s do 6 Pokémona! Ovisno o Pokémonu, vidjet ćete različite geste ili načine hodanja, a kada razgovarate sa svojim Pokémonom, on će odgovoriti. Također ćete moći dodati svoj osobni stil! Odaberite raznoliku odjeću i uskladite gornji i donji dio. Neki se temelje na Pokémon motivima, a drugi mijenjaju vašu frizuru. Možete čak koristiti i Capsule Decoration za dodavanje naljepnica kako biste prilagodili efekte koji se pojavljuju kada vaš Pokémon izađe iz Poké Ball-a!


Nabavite posebno Pokémon jaje i odjeću u platinastom stilu kao poseban bonus za ranu kupnju!
Manaphy jaje bit će poklonjeno prvim kupcima igara Pokémon Brilliant Diamond ili Pokémon Shining Pearl. Možete ga primiti odabirom Get via internet u značajci Mystery Gift*** u svojoj igri, do ponedjeljka, 21. veljače 2022. u 15:59 PT. Zatim ostavite Manaphyja s Pokémon vrtićem da dobijete jaje koje sadrži Phione!

Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Žanr Dječje/obiteljske
Dobna granica 7+
Sezona igre 2021
Preorder N
Kratki opis Dječje/obiteljske, PEGI 7+, 2021, Switch

Upit

Max3 upit