Gran Turismo Sport Special Edition PS4

Šifra
320205339
Kataloški broj
9831150
65,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: 13. izdanje legendarnog Gran Turisma, ponajbolje simulacije vožnje uopće, bez obzira na platformu. PS4 ekskluziva, radit će i sa Playstation VR naočalama!

Zašto igrati: Po prvi puta, Gran Turismo dolazi na PS4. Sveti gral zaljubljenika u vožnje je bolji, realniji i ljepši nego ikada. 

 

Mjesec dana, svaki dan. Jedna staza, jedan auto. Zanimacija? Obaranje rekorda, vlastitog. Skidanje desetinki... Ako nemate benzin u krvi, ovo ćete teško razumjeti. No 78 milijuna kupaca itekako zna što je Gran Turismo, najbolje od najboljeg.

Gran Turismo Sport je kasnio, igra se razvijala šest godina! Razlog odgoda je uvijek bio isti - dodatno poliranje - jer igra mora biti savršena. Kao što je to bilo 12 izdanja do sada. Polyphony Digital i Sony Interactive Entertainment ne rade greške u koracima...

Gran Turismo Sport donosi fantastičnu grafiku, ali i potpuno novi fizikalan engine koji je realniji nego ikada, što će olakšati vožnju profesionalcima, ali i početnicima.

Grafika? Sve fotografije su screenshoti iz igre. Raduje i podrška za Playstation VR naočale - jedva čekamo da isprobamo tu kombinaciju!

Gran Turismo Sport donosi tri načina igranja - Campaign, Sports Mode i Arcade Mode, u offline i online kombinacijama. Igra donosi više sadržaja od prethodnih Prologue izdanja. Čitaj: imat ćete što raditi mjesecima...

FIA Gran Turismo Online Championship je formalno verificiran od strane FIA na sljedećem World Motorsport Council meeting. Treba li napominjati da niti jedna igra, ikada, nije dobila pokroviteljstvo FIA-e?

Imate na raspolaganju dva natjecanja: Nations Cup gdje predstavljate svoju zemlju, te Manufacturers Cup gde se utrkujete u vašem omiljenom automobilu, i predstavljate proizvođača.

Pazite ovo: FIA ratificira i upravlja takmičenjem, baš kao što radi sa pravim, a pobjednici natjecanja će dobiti godišnju nagradu FIA-e u Parizu!

Live E-Sports Events Nations Cup i Manufacturers Cup imaju i Live inačice, s redovnim organiziranim događajima uživo.

Playstation VR podrška donosi vrlo dobar i vrlo prirodan gameplay. Isprobano, doživljaj je fantastičan - morate probati...

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Vožnje
Prilagođeno za dob 3+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Gran Turismo Sport Special Edition PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: