Ledomat Klarstein, Icemeister bijeli

Šifra
3409059077
Kataloški broj
Icemeister bijeli
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Opis proizvoda
Ledomat Klarstein ICE6 Icemeister porinut će se za hladno osvježenje na vašem partyju. Zaboravite tradicionalno pravljenje kocki leda u zamrzivačima. S ledomatom Klarstein to pripada prošlosti.

U ledomat Icemeister stane 2,2-litara vode i odmah nakon punjenja počinje proizvodnja. Nakon 15 minuta izlazi prvih devet kocki leda u posudu. Tada dolazi na red 150 W snage: u intervalima od 10 minuta proizvodi po 9 kocki leda, sve dok neponestane vode u 0,8-litrenom spremniku, odnosno dok se ne napuni spremnik za led (oko 0,9 kg leda). Oba slučaja - nedostatak vode ili spremnik pun leda - prikazuju se na plavo osvijetljenom LCD zaslon uređaja. Ako se voda redovito puni, odnosno prazni spremnik, uređaj uspijeva producirati do 12 kg leda u 24 sata.

Uređajem za pripremu kockica leda se upravlja preko četiri tipke ispod zaslona. Nakon pritiska možete birati između tri veličine kocke leda, a možete iskoristiti usluge praktičnog timera, pomoću kojeg možete programirati uređaj ujutro prije posla, da u večernjim satima, nakon povratka kući led bude spreman za koktel. Zaslon je velik, ima lako razumljive simbole s prikazom načina rada. Nježno plavo pozadinsko osvjetljenje olakšava čitanje statusa uređaja u uvjetima slabog osvjetljenja i, s druge strane, ističe svoju jednostavnu eleganciju.

Svojom praktičnom veličinom ledomat Icemeister se lako uklapa u kuhinju, na pult ili u party prostorije. Privući će Vas ne samo redovitom opskrbom kockama leda, već i svojom elegantnom inox konstrukcijom, modernog dizajna. Zahvaljujući plastičnom prozirnom poklopcu i plavom LED osvjetljenju djeluje vrlo profesionalno.

Uređaj za pripremu leda Klarstein ne ostavlja na kocikama leda okus niti miris, s obzirom da su svi unutarnji dijelovi izrađeni od materijala neutralnog okusa Čišćenje je vrlo jednostavno s obzirom da ledomat ima na raspolaganju automatski program čišćenja, čime se smanjuje udio vašeg rada. Preostala voda se može lako ukloniti iz uređaja pomoću ventila za ispuštanje vode.

Dostupne boje: crna, bijela

Značajke i dimenzije:

- Spremnik za vodu 2,2 litre
- Snaga: 150 W
- 0,8-litrena posuda za led
- svetlo upozorenja nedostatka vode, ili punog spremnika za led
- Pozadinsko osvjetljenje zaslona s lako razumljvim ikonama
- Kockice leda u samo 15 minuta
- Do 12 kg kockica leda u 24 sata
- Tri veličine kockica (male, srednje, velike)
- Elegantan dizajn poliranog nehrđajućeg čelika s blago plavim osvjetljenjem
- Odgovarajuća temperatura okoline: 10-43 ° C
- rashladno sredstvo: tetrafluoroetan (R600a)
- Napajanje: 220-240 V / 50-60 Hz
- 25 x 33 x 36 cm (Š xVxD)
- Težina: oko 10,2 kg

Sadržaj paketa:

- 1 x uređaj
- 1 x posuda za led
- 1 x žličica za led
- priručnik

Jamstvo
: 3 godine

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Ledomat Klarstein, Icemeister bijeli
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: