Logitech miš gaming G402 Hyperion

Šifra
3107027138
Kataloški broj
910-004068
119,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

OPIS:
• Logitech žični miš Hyperion Fury je ultra brzi miš koji je namijenjen igrama pucačine. Odlikuje ga brzina slanja od 1 milisekunde što garantira da su sve vaše naredbe izvedene u najkraćem vremenu.
• Opremljen je s Logitech senzorskim tehnologijama Fusion Engine i Delta Zero. Fusion Engine tehnologija, omogućava pouzdano i precizno praćenje brzinama 12 m/s, jer ju goni 32-bitni pridruženi procesor ARM. U kombinaciji s Delta Zero tehnologijom, mjeračem ubrzanja i žiroskopom, se brine da je miš sposoban pratiti toliko brzo, koliko brzo ga korisnik može pomicati. Brzom pomicanju pripomažu i lagani materijali te klizači s niskim trenjem, koji nude maksimalnu mjeru udobnosti.
• Delta Zero tehnologija se brine za preciznost bez premca. Možete dostupati do 4 DPI postavke koje omogućavaju do piksela precizne promjene. Korištenjem Logitech programske opreme možete instalirati i 5 DPI postavku te iskustvo igranja u potpunosti prilagoditi svojim željama. S prebacivanjem tih postavki je miš sposoban preskočiti između 4000 DPI i 240 DPI, te vam time garantira uspješnost i učinkovitost.
• Igrači miš Hyperion Fury ima 8 programabilnih gumba kojima je s Logitech programskom opremom jednostavno dodavati bilo koju funkciju – od kompleksne, do posve jednostavne samo jednim stiskom. Za osiguravanje najveće brzine i dostupnosti možete vašu konfiguraciju spremiti na preuzetu memoriju.

Tehnički detalji:
- 1 ms osvježavanje
- Tip: žični
- Ergonomski oblikovan miš i gumbi
- Delta Zero™ LED senzor i Fusion tehnologija
- Podesiva osjetljivost od 250 dpi do 4000 dpi
- 8 programabilnih gumba s posedivim markromi
- Maksimalano ubrzanje do 16G
- Maksimalna brzina 500 ips

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Logitech miš gaming G402 Hyperion
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: