Mirror's Edge Catalyst Xbox One

Šifra
320208030
Kataloški broj
1026624
27,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: akcijska platformska igra iz prvog lica za PC, PS4, Xbox One

Zašto igrati: Atraktivan, minimalistički i elegantan otvoreni svijet - prava rijetkost u današnjim igrama; izvrsna grafika, totalno inovativan gameplay

Mirrors Edge Catalyst  je toliko atraktivan da je od početka bilo jasno - igra će izaći samo na next gen konzolama, jer starija generacije ne može vrtiti tako nešto...

Prethodnik, Mirrors Edge se prodao u preko 2.5 milijuna komada, a od nasljednika se očekuju još bolje brojke. S pokrićem, pogledajte video: igra je atraktivna, ali i minimalistički elegantna. 

Gameplay je vrlo zanimljiv, platformska igra u prvom licu s obiljem parkour vještina - to se ne viđa svaki dan, ali funkcionira izvrsno!

Vi ste u ulozi mlade dame imena Faith, koja je u dobila neke nove sposobnosti, poput brzog skretanja iza ugla dok trči, prihvatom za cijevi. Povećana je interakcija s okolinom, u cilju lakšeg svladavanja neprijatelja.

Dizajn nivoa je osmišljen na način da ćete do kraja moći doći različitim putovima, od kojih svaki zahtijeva drugačiji nivo spretnosti igrača. 

Osim poboljšanih pokreta, borbe i okoliša, priča koja prati Faith ima važnu ulogu u načinu igranja. Svakako isprobajte, a ako ste igrali dvojku znate o čemu pričamo...

Ovo je jedna od najinovativnijih i atraktivnijih igara, općenito.

Specifikacije
Podržana konzola Microsoft XBox One
Žanr Akcija/avantura
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Mirror's Edge Catalyst Xbox One
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: