Miš Roccat Kone Pure optical Owl-Eye, RGB, 12000 DPI, crni

Šifra
3604000346
Kataloški broj
150.600.121
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

ROCCAT® KONE PURE OWL-EYE - OPTIČKI RGB GAMING MIŠ
Kone Pure Owl-Eye je dizajniran i izrađen za igrače koji su željeli omiljeni Kone EMP-a u manjem paketu. Sa 88 grama i 91% veličine svog većeg brata, može zadati dobar udarac. Uz Pro-Grip površinu za maksimalnu kontrolu miša njegova prvoklasna ergonomija čine ga vrhunskim izborom za igrače koji ozbiljno shvaćaju svoje periferne uređaje i vole igru. Unatoč smanjenoj veličini ima vodeću optiku sa svojim optičkim senzorom ROCCAT® Owl Eye i moćnim MCU-om.

ROCCAT® OWL-EYE OPTIČKI SENZOR
Owl-Eye je uzbudljiv novi optički senzor tvrtke PixArt, prilagođen visokim i zahtjevnim standardima ROCCAT-a. Nadahnjujući se prirodom ima pravi i osjetljiv osjećaj koji je odmah prepoznatljiv. Senzor se može konfigurirati pomoću ROCCAT® jedinice za kontrolu udaljenosti (DCU) s dpi rasponom od 100-12000 u koracima od 100 dpi, iako preporučujemo optimalni raspon od 400 do 3000 dpi.

UGLAĐENA ERGONOMIJA
Naši su ROCCAT® inženjeri izgradili Kone Pure za igrače koji žele obojiti Kone EMP dizajn u elegantnijem i kompaktnijem pakiranju bez žrtvovanja bilo koje od legendarnih performansi. Ima konkurentsku težinu od 88g i samo je 91% veličine svog većeg brata. Sadrži čvrsti 2D Titan kotač s poboljšanom preciznošću pomaka i jedinstvenom Pro-Grip površinom za smanjenje znojenja i maksimalnu kontrolu, s izvanrednom izdržljivošću.

PODESIVO OSVIJETLJENJE
Konfigurirajte vaš Kone Pure u stilu koji je posve jedinstven za vas zahvaljujući svom sustavu osvjetljenja uz nove mogućnosti konfiguracije. Ima LED ROCCAT® logotip koji je podesiv u zadivljujućim 16.8m živopisnim bojama. Dostupni su i različiti uvjerljivi vizualni efekti koji vam omogućuju da u potpunosti uključite Kone Pure u svoj oružje za igru s potpisom.

EASY-SHIFT [+] ™ TEHNOLOGIJA
Kone Pure ima svjetski poznatu tehnologiju dupliciranja tipki Easy-Shift [+] ™ koja vam omogućuje dodjeljivanje sekundarne funkcije tipkama miša za ukupno 17 mogućih funkcija. Intuitivno i jednostavno programirano, s opcijama za jednostavne naredbe ili složene makronaredbe Easy-Shift [+] ™ proširuje vaš arsenal i omogućujući vam brzo i učinkovito reagiranje u žaru bitke.

ROCCAT® SWARM
SWARM softver pokriva sve relevantne platforme za igre i uređaje za igre. To je sustav sljedeće generacije koji na jednom mjestu drži sve igre, aplikacije i ROCCAT proizvode. Omogućuje integraciju proizvoda na sljedeću razinu, a funkcionira kao jedinstven paket upravljačkih programa s pregledom svih vaših ROCCAT uređaja.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA
• Optički senzor ROCCAT® Owl Eye s 12000 dpi
• Polling rate 1000 Hz
• Vrijeme odziva od 1 ms
• Ekskluzivni ROCCAT® 50 Mio. prekidači
• Akceleracija 50 G
• Maksimalna brzina 250ips
• Ubrzanje miša: ne
• Angle snapping: ne
• Podesiva udaljenost podizanja
• ARM Cortex-M0 50MHz
• 512kB memorija
• 1,8 m pleteni USB kabel

Dimenzije / Masa:
Širina 7,0 cm, Visina 3,9 cm, Dužina 11,8 cm, Težina 88 g

Sistemski zahtjevi
Windows® 8, Windows® 7, Windows® 10
Internetska veza za instalaciju upravljačkog programa
USB 2.0 priključak

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Miš Roccat Kone Pure optical Owl-Eye, RGB, 12000 DPI, crni
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: