Multipraktik Bosch MCM3200W

Šifra
3409050057
Kataloški broj
MCM3200W
183,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

MultiTalent 3 - kompaktan i svestran kuhinjski uređaj s više od 20 funkcija. Olakšava kuhanje i pečenje, koje postaje čak i zabavno!
Snažan motor: brza i jednostavna priprema jela zahvaljujući motoru s dvije razine brzine i funkcijom pulsiranja.
Više od 30 funkcija: sjeckanje, rezanje, ribanje, i puno više - zahvaljujući svestranim nastavcima kao što je multi-funkcionalan nož od nehrđajućeg čelika i nož MultiLevel6.
Prozirna plastična zdjela kapacitete od 2,3 l s prozirnim poklopcem i punjačem.
Dodatno: nastavci se mogu pohraniti u zdjeli i tako su brzo pri ruci. Zahvaljujući pametnim oznakama, nastavci se lako namještaju.
Nastavci se mogu prati u perilici za posuđe: jednostavno i pogodno čišćenje nastavaka u perilici za posuđe.
Prozirna plastična zdjela s poklopcem i punjačem.
Dizano tijesto najbolje se diže u pokrivenoj zdjeli budući da se u njoj zadržava topli zrak. S plastičnom zdjelom kapaciteta od 2,3 l i s plastičnim poklopcem možete jednostavno vidjeti i provjeriti je li se dizano tijesto dovoljno diglo, bez potrebe za otvaranjem poklopca.
Više od 30 funkcija za sjeckanje, ribanje i miješanje.
Za kuhanje i pečenje najčešće su vam potrebni razni uređaji. Radilo se o sjeckanju luka ili voća, ribanju povrća ili miksanju smoothija - zahvaljujući širokom rasponu dodatne opreme poput univerzalne oštrice od nehrđajućeg čelika, oštrice MultiLevel 6 i više, vaša će se jela pripremiti brzo.
Dodatni se pribor može pohraniti u zdjeli za miješanje.
Više nećete morati tražiti dodatni pribor. Standardni pribor možete pohraniti u zdjeli od 2,3 l, što štedi na prosoru, a njih drži pri ruci. S pametnim je oznakama sastavljanje dodatnog pribora jednostavno i brzo. Tako ćete imati više mjesta čak i u najmanjim kuhinjama.
Savršeni rezultati zahvaljujući snažnom motoru.
Volite li uštediti na vremenu dok kuhate? Zahvaljujući snažnom motoru s dvije razine brzine i funkcijom pulsiranja za veće radove ožete na jednostavan i brz način pripremiti ukusno jelo. Tako ćete imati više vremena za druge stvari.
Pripremite smoothije blenderom.
Svakodnevna priprema svježih smoothija može značiti puno posla. Ali taj problem je riješen. S praktičnim blenderom kapaciteta od 1,0 l, priprema ukusnih smoothija ili umaka je jednostavna. A nakon pripreme blender možete jednostavno staviti u perilicu posuđa.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koji se može prati u perilici posuđa.
Čišćenje nakon pripreme hrane inače je dugotrajno. Sada je čišćenje postalo još udobnije. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje, i štedi na vremenu.
Više stabilnosti i sigurnija upotreba zahvaljujući gumenom usisnom sustavu.
Ponekad uređaj može klizati po površini dok s njime radite. Ali taj problem je riješen. Gumene nožice i usisna funkcija jamči dodatnu stabilnosti, a vama pruža maksimalnu sigurnost.

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Multipraktik Bosch MCM3200W
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: