Tražiš posao? Pridruži se našem timu u Sarajevu!

Tražiš posao? Pridruži se našem timu u Sarajevu!

Voliš rad s ljudima, pratiš tehniku i težiš osobnom razvoju? Tražimo baš tebe! Pridruži nam se i postani dio uspjeha tvrtke Sancta Domenica! Prijavi se za poziciju prodajnog savjetnika u Sarajevu!

Ključne kompetencije koje tražimo su iskustvo rada u većim trgovinama potrošačke elektronike, uključujući TV/AV, bijelu tehniku, informatiku i komunikacije.

Naša filozofija glasi: Čovjek na prvom mjestu. Pravilo vrijedi za naše kupce, ali isto tako i za naše zaposlenike. Djelatnike u fizičkim trgovinama smatramo najvećim ponosom kompanije, jer predstavljaju lice tvrtke pred potrošačima.

Rad u trgovini vrednujemo u prosjeku značajno bolje od konkurentnih trgovaca, s apsolutnim razumijevanjem što znači raditi vikendom i pojedinim praznicima.

Naši djelatnici su kontinuirano u edukacijskom ciklusu gdje za usavršavanje prodajnih i administrativnih vještina, prepoznavanje potreba potrošača, poznavanje proizvoda i tehnologije, angažiramo vlastite i vrhunske vanjske trenere te koristimo inovativne digitalne alate.

Motivacija djelatnika je definirana izdašnim bonus shemama prema ostvarenim prodajnim rezultatima, a interna komunikacija vrlo otvorena.

Zbog svega navedenog vjerujemo da smo uspjeli stvoriti jedno od najpoželjnijih okružja za rad na tržištu elektronike u BiH.

Ako želiš držati korak s najnovijim tehnologijama, najjačim svjetskim brandovima, te biti dio najkompetentnijeg prodajnog tima u BiH s jasnim prilikama za daljnji razvoj svoje karijere, Sancta Domenica je pravo mjesto za tebe.

Postani dio Sancta Domenica tima! Prijave primamo na mail adresu: marketing.BiH@sancta-domenica.ba

Rok za prijave je 15. 6. 2021.

O nama

Sancta Domenica je ovlašteni ovlašteni distributer i servis Sony Playstation programa.

Sancta Domenica ima samo vrhunske brandove u svojoj ponudi uz najbolje tržišne pogodnosti plaćanja i dostave. Naša trgovina je vrhunski uređena i posjećena u skladu s najmodernijim svjetskim trendovima.

Naš Core DNA je gaming, prepoznati smo po asortimanu Sony PlayStationa i vodećih izdavača igara, izrazito smo uspješni u prodaji mobilnih uređaja i televizora te želimo napraviti iskorak u prodaji svih elektroničkih uređaja kroz online trgovinu.