Perilica rublja Samsung WW90M741NOA A+++, Quick Drive, WiFi

Šifra
3302010064
Kataloški broj
WW90M741NOA/LE
1.599,00 KM
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 44,42 KM mjesečno!
Provjerite dostupnost u trgovinama
Half time wash
Half time wash

Prepolovljeno vrijeme pranja rublja

QuickDrive™ tehnologija smanjuje vrijeme pranja rublja za 50 %, a potrošnju energije za 20 % bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. * Njezin jedinstveni Q-Drum™ bubanj sastoji se od velikoga glavnog bubnja i stražnje ploče, koja se okreće zasebno, što omogućuje pomicanje odjeće dinamičnim djelovanjem potaknutim dvostrukim silama. Pranje rublja brzo je, snažno i nježno.*

Prepolovljeno vrijeme pranja rublja

* Ispitano na Samsung WW7800M stroju za pranje rublja u usporedbi s modelom WW6500K. Štedi do 50 % vremena kod pranja na ciklusu Pamuk (40 ℃, pola punjenja) uz radne značajke pranja unutar ±3 %, na temelju podataka tvrtke Intertek, te do 20 % energije na ciklusu Super Speed (40℃, 5kg rublja), ispitano u skladu sa standardom IEC 60456:2010.

Dodajte bilo koji odjevni predmet, bilo kad.

Zaboravili ste majicu? Add Wash™ vratašca omogućuju Vam da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću* nakon što ciklus pranja već započne**. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.

Dodajte bilo koji odjevni predmet, bilo kad.

* Mogu se dodati samo predmeti od tkanine, odjeća, deterdžent i omekšivač. ** Add Wash vratašca mogu se otvoriti jedino kad je temperatura u bubnju ispod 50 °C.

Pranje rublja temeljeno na umjetnoj inteligenciji

Laundry Recipe

Q-rator je pametan sustav upravljanja rubljem* koji koristi podatke dobivene tijekom interakcija s korisnikom** radi učinkovitijeg korištenja QuickDrive™ tehnologije. †Laundry Recipe† značajka daje preporuke za optimalne cikluse pranja***, †Laundry Planner† značajka pomaže Vam optimizirati Vaš raspored pranja rublja****, dok †HomeCare Wizard† značajka pruža podršku za daljinsko rješavanje problema.

AI-Powered laundry care
  • * Potreban Vam je račun za Samsung aplikacije koji je dostupan na Android i iPhone uređajima. Potrebna je Wi-Fi veza. ** Pohranjuje korisničke podatke, preferencije i obrasce korištenja radi preporučivanja najkorisnijih opcija. *** Korisnik je isključivo odgovoran za sve moguće posljedice, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakvu štetu ili povredu prouzročenu navođenjem pogrešnih podataka. **** Preporučeni ciklus pranja rublja temelji se na vremenu te možda nije prikladan za određene vrste tkanina ili stupnjeve uprljanosti odjevnih predmeta koji se peru.

Moćni mjehurići

Eco Bubble™ tehnologija pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama*. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno čuvajući boju i tkaninu te štedeći energiju**.

Moćni mjehurići

"Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010/4 kg rublja/Super Eco pranje u hladnoj vodi (WF80F5E5U4W) u usporedbi s pamukom na 40 ℃ bez Eco mjehurića (WF0702WKU). Individualni rezultati mogu varirati. ** Temeljeno na izvještaju laboratorijskog testa radnih značajki EMPA trakica koji je pripremio Springboard Engineering uspoređujući normalne otopine deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja."

Operite rublje za 39 minuta.

Super Speed dnevna količina rublja završava s pranjem za samo 39 minuta. QuickDrive™ tehnologija štedi vrijeme dinamičnim pomicanjem odjeće, dok Eco Bubble™ tehnologija pruža moćnu učinkovitost pranja. Vrijeme ispiranja također je skraćeno zahvaljujući Speed Spray značajki i Swirl+ bubnju* te ubrzavanju brzine centrifuge.

Operite rublje za 39 minuta.

* Ispitano na †Swirl+† obrascu bubnja u usporedbi sa Samsung Swirl bubnjem na temelju podataka dobivenih internim ispitivanjem.

Očuvajte svježinu perilice rublja.

Eco Drum Clean + ciklus čisti unutrašnjost Vaše perilice rublja i uklanja 99,9 % bakterija koje uzrokuju neugodne mirise bez korištenja nagrizajućih kemikalija. Sila trenja snažnog mlaza vode i brze centrifuge također uklanja 99 % prljavštine s gumene brtve vrata. Čak Vas i automatski obavještava o tome kada ju treba očistiti**.

* Uklanja 99,9 % bakterija iz unutrašnjosti perilice rublja, kao i 99 % prljavštine s gumene brtve vrata. Temeljeno na ispitivanju Eco Drum Clean+ ciklusa koje je tvrtka Intertek provela na WW8800M stroju za pranje rublja. ** Šalje obavijest nakon svakih 40 ciklusa.

 
Očuvajte svježinu perilice rublja.
 

Intenzivno uklanjanje mrlja

Pritiskom gumba tehnologija Bubble Soak pomaže u uklanjanju širokog raspona tvrdokornih mrlja. Odjeća se detaljno namače u aktivne mjehuriće tako da se prljavština i mrlje razgrade te se mogu mnogo učinkovitije ukloniti.*

Intenzivno uklanjanje mrlja

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456 5. izdanje/8 kg rublja/Pranje mjehurićima (WF80F5E5U4) u usporedbi s pamukom na 40/60 °, sintetikom na 60 ° i traperom na 40 ° bez pranja mjehurićima (WF0702WKU).

Higijenski čisto

Duboko i higijenski očistite svoju odjeću parom. Snažan ciklus higijenskog čišćenja parom ispušta paru s dna bubnja. Tako da svaki odjevni predmet u perilici bude zasićen parom. Na ovaj se način uklanja skorena prljavština, kao i 99,9 % bakterija i neaktivnih alergena.

Higijenski čisto

* Temeljeno na ispitivanju koje je tvrtka Intertek provela za punjenje od 3 kg/ciklus higijenskog čišćenja parom (WW10M864QOA).

Izdržljive performanse

Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete koji omogućuju tiši i snažniji rad uređaja uz manju potrošnju energije u odnosu na univerzalni motor. Uklanjanjem četkica postignuta je iznimna izdržljivost uređaja, što svjedoči i desetogodišnje jamstvo***.

* Dodijeljen certifikat o 20 godina trajnosti koji je dodijelio Association for Electrical, Electronic & Information Technologies u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE).

 
Izdržljive performanse
 

Mirno pranje rublja

Inovativna VRT Plus™ tehnologija smanjuje buku i vibracije tijekom pranja rublja*. Prsten rotirajućih kugličnih ležajeva održava ravnotežu bubnja. Vibracije su svedene na minimum čak i pri velikoj brzini centrifuge te neovisno o količini rublja.

Mirno pranje rublja

* Ispitivano na modelu WF50K7500AW. Uspoređeno s klasičnim WF405 modelom perilica rublja tvrtke Samsung na temelju internog testa.

Dugotrajne performanse

Ceramic Heater + prekriven je novom vrstom premaza protiv prianjanja koji smanjuje nakupljanje kamenca u usporedbi s klasičnim keramičkim grijačima*. Njegov patentirani dizajn** smanjuje nakupljanje kamenca koji otežava toplinsku vodljivost, čime poboljšava učinkovitost i trajnost grijača.

Dugotrajne performanse

* Ispitivano na Ceramic Heater + u usporedbi s izvornim klasičnim modelom grijača tvrtke Samsung WF60F4E0N0W/ET i temeljeno na neovisnom ispitivanju varijacija u težini u tvrdoj vodi. * Broj prijave za patent: 10-2012-0029920 u Koreji, Kini, Europi, SAD-u.

Praktična rasvjeta

Svjetlo u unutrašnjosti bubnja omogućuje Vam da jasno vidite što se sve nalazi unutra i pobrinete se da izvadite sve. Jasno osvjetljava Vaše rublje i ostale dijelove bubnja da biste mogli brzo i sigurno provjeriti sadržaj.

 
Convenient light
 

Uklanja ostatke deterdženta

StayClean Drawer osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

 
Uklanja ostatke deterdženta

Samsung WW90M741NOA
WW7800M Perilica rublja s QuickDrive™ tehnologijom, 9kg


Kapacitet pranja
Kapacitet pranja (kg): 9.0 kg

Dizajn
Boja kućišta: Bijela
Vrata: Crystal Blue
Pločasti zaslon: LED

Performanse
Klasa energetske učinkovitosti: A+++(-40%)
Potrošnja energije (godišnja): 130
Potrošnja vode (godišnja): 9400 L
Učinkovitost centrifugiranja: A
Razina buke (pranje): 49 dB
Razina buke (centrifugiranje): 73 dB

Značajke
QuickDrive: Da
AddWash: Da
Bubble Soak: Da
Tehnologija mjehurića: Da
Keramički grijač: Da
Zaključavanje za djecu: Da
Kraj odgode: Da
Tip bubnja: Swirl+
Jednostavno glačanje: Da
Unutarnje svjetlo u bubnju: Da
Motor: DIM
Brzo pranje: Da
Pametna provjera: Da
Pametna kontrola: Da
Q-rator: Da
Brzina centrifugiranja: 1400 rpm
StayClean Drawer: Da
Para: Da
Iznimno brzo: Da

Ciklus
15' Quick Wash: Da
Dodatni ciklus: e Cotton, Super Speed
Posteljina: Da
Pamuk: Da
Osjetljivo rublje: Da
Drain/Spin: Da
Eco Drum Clean+: Da
Hygiene Steam: Da
Popis opcija: Pretpranje, intenzivno
Pranje vanjske odjeće: Da
Ispiranje + centrifugiranje: Da
Vrlo ekološko pranje: Da
Sintetika: Da
Vuna: Da

Fizičke specifikacije
Neto dimenzije (Š×V×D): 600x850x600 mm
Neto težina: 80 kg
Bruto dimenzije (Š×V×D): 666x890x736 mm
Bruto težina: 82 kg
Full Depth Including Protruding Part: 690 mm
Specifikacije
Multimedija

0

Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Perilica rublja Samsung WW90M741NOA A+++, Quick Drive, WiFi
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: