Star Wars: Squadrons PS4

Šifra
3202052207
Kataloški broj
E03997
45,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama


PREORDER PONUDA
Predbilježba* STAR WARS™: Squadrons sada kako biste nabavili kozmetičke predmete za svoju novu Republiku i Imperial pilote i starfighter-e:


NEW REPUBLIC itemi za "novake":
New Republic Recruit Letno odijelo (Epic)
New Republic starfighter skinovi (rijetko)
New Republic decal za novake (više)


O IGRI
Savladajte umjetnost borbe sa zvijezdama u autentičnom pilotskom iskustvu Star Wars ™: eskadrile. Prikopčajte se i osjetite adrenalin u borbama za više igrača u više osoba uz vašu eskadrilju. Piloti koji se upišu ući će u pilotske organe nove republike i carske flote i borit će se u strateškim 5 borbama protiv 5 svemira. Izmijenite zvjezdani borac i prilagodite sastav svoje eskadrile u skladu s različitim stilovima igre i razbiti opoziciju. Piloti će trijumfovati kao tim i dovršiti taktičke ciljeve na poznatim i nikad viđenim bojnim poljima, uključujući plinskog diva Yavin Prime i razbijen mjesec Galitan.


Preuzmite kontrolu nad zvjezdanim borcima kao što su X-wing i TIE borac. Prilagodite utovar i kozmetiku, preusmjerite snagu između oružja, oklopa i motora, a pritom se uronite u pilotsku kabinu. Osim toga, igrači će imati mogućnost igrati cjelinu igre u virtualnoj stvarnosti (VR) na PC-u!


Saznajte što znači biti pilot u uzbudljivoj priči za jednog igrača Star Wars postavljenoj nakon događaja Povratak Jedija. Gledano iz naizmjenične perspektive dviju frakcija, ikonički i novi lideri s obje strane bore se za galaksiju. Nova Republika bori se za slobodu. Carstvo zahtijeva red. Trebamo te da se pridružiš najboljoj galaksiji.


GLAVNE ZNAČAJKE
All Wings Report In - isplanirajte plan borbe sa vašom eskadrilom u sobi za sastanke prije polaska u rat širom galaksije. Natjecajte se u intenzivnim borbama protiv 5 igrača i 5 ili se ujedinite sa svojom eskadrilom kako biste savladali vage u monumentalnim borbama flote. Zajedno ste najbolji u galaksiji.
Glavni legendarni borci sa starima - preuzmite kontrolu nad različitim klasama zvjezdanih boraca iz Nove Republike i carske flote - uključujući okretno A-krilo i razorni bombarder TIE. Izmijenite svoj brod, preusmjerite snagu između njegovih sustava i uništite svoje protivnike u strateškim svemirskim borbama.
Živite svoju fantastiku kao pilot Star Wars - Kabina je vaš dom. Koristite nadzorne ploče u svoju korist i - s tek tankim metalnim trupom i staklom između vas i opasnosti prostora - osjetite intenzitet borbe iz perspektive prve osobe. Krenite u uzbudljivim multiplayer modovima i jedinstvenoj priči iz Star Wars-a koja pokriva ključnu kampanju pri kraju zaključka Galaktičkog građanskog rata. Uronite u sjedalo pilota s opcijom da igrate cijelu Star Wars: Eskadrilu u VR-u.
Misija je jasna - Star Wars: Squadrons je potpuno samostalno iskustvo od prvog dana u kojem zarađujete nagrade igranjem. Usponite se po redovima i otključajte nove komponente poput oružja, trupa, motora, oklopa i kozmetičkih predmeta na jasan put za napredovanje koji održava igranje svježim i zanimljivim.Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Star Wars: Squadrons PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: