Sušilo za kosu Philips BHD186/00

Šifra
3404050013
Kataloški broj
BHD186/00
139,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

  - Senzor ThermoBalance

  - Regeneracija ionima

  - 2200 W

Zdravije sušenje uz stalnu kontrolu temperature

Senzor ThermoBalance inovativna je tehnologija koja pruža aktivnu zaštitu kose. Senzor kontinuirano mjeri i prilagođava temperaturu zraka kako bi se kosa brzo sušila i ostala zdrava. Kada se senzor ThermoBalance aktivira, uključuje se LED indikator. Osjetit ćete ugodne, stalne promjene temperature: te promjene sprječavaju stvaranje vrućih mjesta koja mogu previše isušiti i oštetiti kosu. Uz senzor ThermoBalance vlasi kose i tjeme stalno su i aktivno zaštićeni od pregrijavanja.

2200 W snage za brzo i učinkovito sušenje

Ovo profesionalno sušilo za kosu snage 2200 W ima moćan protok zraka. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim.

Mlaz hladnog zraka učvršćuje frizuru

Mlaz hladnog zraka profesionalna je postavka koju morate imati. Koristite je nakon oblikovanja kako biste fiksirali i dovršili frizuru.

3 postavke topline i 2 postavke brzine za potpunu kontrolu

Lako postavite i kontrolirajte postavke topline i brzine kako biste kreirali savršenu frizuru. Birajte između 3 postavke topline i 2 postavke brzine za potpunu kontrolu te precizno sušenje i oblikovanje

Aktivna zaštita od topline, za sjajnu zdravu kosu*

Tanki usmjerivač zraka za savršeno četkanje

Izuzetno tanka mlaznica za oblikovanje usmjerava protok zraka kroz otvor od 11 mm za precizno oblikovanje određenih područja. Odlična je za dotjerivanje ili učvršćivanje frizure.

Nastavak za volumen s funkcijom masaže daje maksimalan volumen i oživljava kovrče

Asimetrični nastavak za volumen s funkcijom masaže ima jedinstven asimetrični dizajn koji je oblikovan prema glavi, što ga čini jednostavnijim i intuitivnijim za uporabu.

Aktivna zaštita od topline, za sjajnu zdravu kosu*

Nastavak za volumen širi protok zraka kroz cijelu kosu čime se omogućuje sušenje kose na zdraviji način, povećava volumen i smanjuje neželjeni statički elektricitet u kosi.

Gumeni vrhovi mogu se koristiti za masiranje i stimulaciju vlasišta te poboljšanje vitalnosti kose. Za najbolje rezultate nastavak za volumen držite blizu tjemena i korijena kose te pustite da vrhovi za masiranje na nastavku za volumen povećaju volumen kose i oblikuju kovrče.

Funkcija za jako strujanje zraka omogućuje iznimno brzo sušenje

Ova funkcija pojačava strujanje zraka kako bi se omogućilo još brže sušenje kose.

Aktivna zaštita od topline, za sjajnu zdravu kosu*

Regeneriranje ionima za sjajnu kosu bez statičkog elektriciteta

Pružite svojoj kosi trenutnu njegu uz regeneriranje ionima. Negativno nabijeni ioni sprječavaju stvaranje elektriciteta, regeneriraju kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je glatka kosa bez elektriciteta s prekrasnim sjajem.

Trakica za lako i praktično spremanje

Gumena trakica nalazi se u podnožju drške. Koristite je za jednostavno spremanje kod kuće ili kada se nađete u hotelu.

Kabel duljine 1,8 m nudi maksimalnu prilagodljivost

Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Sušilo za kosu Philips BHD186/00
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: