Tom Clancy's The Division PS4

Šifra
320205124
Kataloški broj
TCTDPS4
65,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: Akcijska RPG / survival igra s pogledom iz trećeg lica

Zašto igrati: Očaravajuće detaljna grafika, velike mogućnosti nadogradnje likova, oružja, odjeće, opreme, dinamičko vrijeme koje utječe na gameplay...

Svježi način granja i zaplet dobrodošli su u Tom Clancys serijal. Kriza je u New Yorku, vaš je zadatak da uspostavite red i pronađete izvor virusa koji je doveo do kolapsa SAD-a za samo pet dana...

Naravno, kao i do sada u serijalu, misije ćete odrađivati u timu, s tri specijalca koje gledate preko ramena. FPS? Ne, ima i ovo svojih čari. Jedna od njih je da ćete znatno bolje vidjeti sve moguće customizacije, na koje se poklonilo mnogo pažnje. A i sam single player zaplet nekako dobiva drugačiju, finiju dimenziju.

Brojne nadogradnje neće služiti samo za poboljšanje estetike vaših specijalaca, od kvalitete oružja i opreme znatno ovisi i gampleay, baš kao i od vremenskih (ne) prilika. To znamo od ranije, a znamo i da volimo "nabrijavati" oružje.

Igra koristi novo razvijeni 3D engine Snowdrop, koji radi i izgleda izvrsno - pogledajte video, a i gornja faca je real time, nije predrenderirana... Igra kasni dvije godine od prve najave, pa vjerujemo da će biti fantastična kad stigne. Najavljen je početak prodaje za 8.3.

Zanimljivo jest, da je Ubisoft planirao izdati The Division samo na novim konzolama, no predomislili su se nakon ankete koju su proveli među PC gamerima.

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Shooter
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Bruto težina 1.00 g
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Tom Clancy's The Division PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: