TV 65" Samsung The Frame QLED 65LS03A lifestyle

Šifra
2602332450
Kataloški broj
QE65LS03AAUXXH
3.369,00 KM
3.369,00 KM
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih dana
Dostupnost ovog artikla
Isporuka u roku do 10 radnih danaUčinite TV svojim

Okvir je podijeljen u 4 presjeka. Svaki presjek prikazuje različito umjetničko djelo i naglašava jednu od različitih prilagodljivih značajki okvira, uključujući boju okvira, stil okvira i dodatak za studijski stalak.* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Specifikacije izgleda, dizajna i grafičkog korisničkog sučelja (GUI) koje ne utječu na radna svojstva proizvoda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti. * Prilagodljivi okvir prodaje se zasebno.


World's No.1 TV brand 15 years running
* Samsung is ranked No.1 TV brand for 15 years.* Source – Omdia, Jan-2021. Ranking in terms of shipments. Results are not an endorsement of Samsung. Any reliance on these results is at the third-party’s own risk.

Sve emocije koje u Vama budi uokvirena slika na zidu, donosi Vam i Frame televizor, samo na još ljepši način.
Suvremen dizajn okvira
Dizajn Frame televizora nadahnut minimalizmom besprijekorno se uklapa u Vaš interijer. Tanji je, naglašenijih nijansi, a jednobojna završna obrada njegove stražnje strane stvara profinjen izgled iz svakoga kuta. Povežite One Invisible Connection kabel i otkrijte što Frame televizor čini suvremenim remek-djelom – bio on uključen ili isključen.
Više boja, više stilova, više poput Vas.
Prilagodljivi okvir
Uživajte u dvjema mogućnostima izgleda okvira. Stil okvira Modern dolazi u bijeloj, žutosmeđoj i smeđoj boji, dok novi Bevel stil okvira dolazi u bijeloj i ciglasto crvenoj boji. Postavljanje okvira s pomoću magneta pojednostavnjuje i olakšava promjenu boja i stilova i pronalaženje najboljeg izgleda usklađenog s Vašim trenutačnim raspoloženjem.
* Prilagodljivi okviri prodaju se zasebno. Dostupne boje i stilovi mogu se razlikovati ovisno o regiji i veličini TV uređaja. Modern tip okvira kompatibilan je s linijom Frame televizora dijagonale 43“~ 75“, dok je Bevel tip okvira kompatibilan s modelima dijagonale 65“ i 55“.

Više boja, više stilova, više poput Vas.
U kutiji se nalazi zidni nosač koji se lako postavlja koji će Frame televizor držati usko priljubljenim uza zid.


Slim Fit zidni nosač
Poput pravog okvira, Slim Fit zidni nosač omogućuje da Frame televizor stoji u ravnini sa zidom. Kada je postavljen na zid, njegov Vam zakretni potporanj omogućuje da okrećete svoj televizor i namjestite ga u najbolji položaj. Imate čak i mogućnost okomitoga vješanja Frame televizora na zid u portretnom načinu prikaza slike.
* Mjereći od stražnje strane televizora, razmak ovisi o vrsti postavljanja i zida. * Može nastati mala praznina između zida i televizora ako zid nije 100 % ravan ili nije sagrađen pod kutom prema podu ili ako je nepravilno postavljen. * Stvarni kut pri nagibu ovisi o veličini proizvoda. * Portretni način kompatibilan je samo s modelom Frame televizora dijagonale zaslona 43“ uz upotrebu Slim Fit zidnoga nosača za modele dijagonale zaslona 32“ ili 43“.U kutiji se nalazi zidni nosač koji se lako postavlja koji će Frame televizor držati usko priljubljenim uza zid.
One Invisible Connection kabel uključen
One Invisible Connection kabel
Riješite se neurednih kabela jednom zauvijek. Jedan prozirni One Invisible Connection kabel gotovo neprimjetno povezuje uređaje s Vašim televizorom. Uz do 15 metara slobode, sada konačno možete pronaći diskretnije mjesto za svoje periferne TV uređaje. Što nas dovodi do One Connect Box priključne kut


* Pojam „One Invisible Connection“ odnosi se na samo jedan proziran optički kabel povezan s One Connect Box priključnom kutijom koja u sebi objedinjuje kabele vanjskih uređaja, ali se ne odnosi na kabele povezane s ostalim uređajima kao što je soundbar zvučnik.


Da, tu je i One Connect Box priključna kutija
One Connect Box, too
Da, tu je i One Connect Box priključna kutija
Vaši vanjski uređaji više ne moraju biti smješteni u neposrednoj blizini Vašeg televizora. Umjesto toga, smjestite ih nekamo gdje ih se ne može vidjeti kako bi Vaš prostor ostao uredan i čist.


* Dizajn ulaza priključka razlikuje se ovisno o regiji.
Jedan se stalak pomiče gore-dolje, a drugi se pomiče u svim smjerovimaOkomita raznovrsnost
Okomita raznovrsnost
Stalak prilagodljiv po visini
Stalak prilagodljiv po visini omogućuje Vam da podignete Frame televizor s površine, čime dobivate dovoljno prostora za smještanje soundbar zvučnika.


* Nije kompatibilan sa svim veličinama soundbar zvučnika. Molimo, provjerite specifikacije veličine soundbar zvučnika. * Soundbar zvučnik prodaje se zasebno. * Doseg okomitoga pomicanja procjenjuje se na temelju internih mjerenja, od kojih se stvarni doseg može razlikovati.


Otkrijte nova mjesta za izlaganje svojeg
Otkrijte nova mjesta za izlaganje svojeg
Studio stalak
Zahvaljujući Studio stalku televizor možete odmaknuti od zida te isprobavati svoje kreativne ideje o smještaju uređaja. Kada je riječ o neurednim TV kabelima, Studio stalak omogućuje Vam da ih sakrijete unutar njegove noge koja je nakon toga jedino što ćete vidjeti gdje god smjestili svoj televizor.
* Studio stalak prodaje se zasebno. * Dostupnost Studio stalka može ovisiti o regiji i veličini televizora. * Frame televizor dostupan je samo uz Studio stalak s oznakom modela VG-SEST11K.


Isključite Frame televizor i dopustite da Vam umjetnička djela poprave raspoloženje.
Umjetnički način rada
Isključite Frame televizor i gledajte kako se nevjerojatan televizor pretvara u Vašu privatnu umjetničku galeriju samo jednim pritiskom gumba. Umjetnički način rada daje Vam mogućnost prikazivanja vlastite kolekcije umjetničkih djela uz nevjerojatan niz posebno probranih djela – prilagođenih i upravljanih prema Vašim željama.
* Umjetnički način rada (pametna usluga) i GUI (grafičko korisničko sučelje) ovise o modelu i regiji.


Vrhunski izbor Vama nadohvat ruke
Trgovina umjetninama
Odaberite vlastitu kolekciju umjetnina iz rastuće biblioteke od preko 1400 komada umjetničkih djela iz najboljih umjetničkih galerija iz cijelog svijeta. Od voljenih klasika preko suvremenih čuda, do zadivljujućih fotografija, Trgovina umjetninama donosi Vam neograničen pristup najrazličitijim sadržajima.
* Trgovina umjetninama možda nije dostupna u nekim državama. * Umjetnička djela u Trgovini umjetninama podložna su promjeni bez prethodne obavijesti. * Za potpuni pristup odabranim umjetničkim djelima potrebna je pretplata na uslugu Trgovina umjetninama. Naplaćuju se naknade za uslugu pretplate.


Osjeća Vašu blizinu
Senzor pokreta
Kada prepozna Vaš ulazak u prostoriju, Frame televizor automatski se uključuje kako bi prikazao Vaša umjetnička djela. Vašim odlaskom iz prostorije Umjetnički se način rada isključuje radi uštede energije.
* Senzor pokreta može se aktivirati u izborniku postavki Umjetničkog načina rada. * Senzor pokreta onemogućen je u sljedećim zemljama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. * Osjetljivost senzora pokreta ovisi o uvjetima osvjetljenja.


Umjetnička djela, uvijek prikazana u najboljem svjetlu
Senzor svjetline
Promijene li se uvjeti osvjetljenja u prostoriji, senzor svjetline Frame televizora automatski prilagođuje svjetlinu zaslona i boju, zadržavajući prirodan izgled i boju sadržaja na zaslonu.
* Učinak se može razlikovati ovisno o uvjetima osvjetljenja.Umjetnička djela, uvijek prikazana u najboljem svjetlu
On je savršen i kao okvir za osobne fotografije
Moja kolekcija
Umjetnička djela nisu jedino što možete prikazivati na svojem TV-u. Pošaljite mu svoje fotografije putem telefona ili s pomoću USB memorije kako biste s drugima podijelili neko remek-djelo vlastite izrade.
* Osobne fotografije prenesene na Frame prikazat će se u izvornoj rezoluciji. * Podatak o mogućnosti pohrane 1200 slika temelji se na veličini datoteke od 5 MB po spremljenoj fotografiji. * Za najbolje rezultate prikazivanja osobnih fotografija preporučujemo 4K (3840*2160) ili višu rezoluciju slike. * Za međusobno povezivanje mobilnog telefona i Frame televizora potrebno je da i televizor i telefon budu povezani na istu Wi-Fi bežičnu mrežu. * Samo kompatibilni uređaji


Više mogućnosti za personalizaciju Vaših slika i fotografija - Mat Canvas
Svojim umjetničkim djelima dodajte realističnu mat pozadinu kako bi se dodatno istaknula. Birajte između pet mat pozadina i 16 boja.


Milijardu nijansi boje uz Quantum Dot tehnologiju
Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojoj razini svjetline.
*Stopostotni volumen boje izmjeren je u načinu za gledanje filmova Movie Mode i prema DCI-P3 rasponu boja, a potvrdilo ga je udruženje VDE.


Sve počinje sa sljedećom razinom snage, 4K AI procesoromQuantum 4K procesor


Frame televizor pokreće Samsungov vlastiti Quantum 4K procesor, pogonjen umjetnom inteligencijom, a nastao je kao rezultat 30-godišnjega rada naših vodećih svjetskih stručnjaka iz područja proizvodnje poluvodičkih uređaja. Njegova mu sposobnost obrade slike i zvuka s pomoću umjetne inteligencije (AI) omogućuje učenje, prilagodbu i unaprjeđivanje signala kako bi Vam pružio doživljaj gledanja sljedeće razine.


Sve počinje sa sljedećom razinom snage, 4K AI procesorom


Izvorna Vam slika nije u 4K rezoluciji?
4K AI upscaling tehnologija
Iz scene u scenu, Frame televizor upotrebljava strojno učenje kako bi stvorio biblioteku različitih algoritama vizualnih podataka koju upotrebljava kako bi u slici obnovio i najsitnije detalje, uklonio šum te izoštrio rubove predmeta i teksta. Rezultat ovoga je značajno poboljšana 4K razina.
* Doživljaj gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. Povećanje rezolucije možda neće biti primjenjivo kada je televizor povezan s računalom.


Stvarne boje koje ne blijede
Mapiranje boja
Tehnologija 16-bitnoga mapiranja boja s pomoću Quantum procesora Frame televizora primjenjuje mehanizam trodimenzionalnog upravljanja bojama i strojno učenje kako bi drastično poboljšala svaki detalj boje i kontrast, brinući se da svaka boja bude prikazana precizno, čak i pri vrlo svijetlim scenama.


Automatski optimizirana slika pri svakoj jačini osvjetljenja okoline
Prilagodljiva slika
Frame televizor analizira osvjetljenje prostorije na temelju četiriju postavki – tamno, normalno, svijetlo i vrlo svijetlo – kao i na temelju razine osvijetljenosti Vašega sadržaja te u skladu s tim automatski prilagođuje postavke svjetline i kontrasta televizora kako bi ono što gledate uvijek izgledalo najbolje.

 

Automatski optimizirana slika pri svakoj jačini osvjetljenja okoline


Automatski optimiziran zvuk prema vrsti sadržaja
Adaptive Sound
Što god odlučili gledati, Adaptive Sound tehnologija prilagođavanja zvuka pobrinut će se da zvuči najbolje moguće. AI tehnologija Quantum procesora na temelju zvučno-prostorne inteligencije u stvarnom vremenu i automatski prilagođuje način optimizacije zvuka na 1 od 4 načina koji uključuju način za dijaloge, glazbu, sport i akcijske scene.
Automatski optimiziran zvuk na temelju smještaja televizoraSpaceFit Sound zvuk


Koristeći se podatcima generiranim s mikrofona ugrađenog u Frame televizor, SpaceFit Sound tehnologija analizira akustična svojstva prostorije, kao i način ugradnje televizora (na stalku ili zidnome nosaču), te automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka. Smjestite Frame televizor onamo gdje želite, a SpaceFit Sound tehnologija pobrinut će se za sve ostalo.


Automatski optimiziran zvuk na temelju smještaja televizora

Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja
Dual LED tehnologija
Zahvaljujući dodatnom nizu LED dioda toplih nijansi, Dual LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja Frame televizora, Vašim vizualima donosi uglađenije kombinacije nijansi boja, što će oživjeti svaku scenu u punom rasponu realističnih boja, uz poboljšanje kontrasta i kutova gledanja.Učinite više iz udobnosti svojega doma uz Frame televizor


Pretvorite Frame televizor u profesionalnu radnu stanicu
Osobno računalo na TV-u
Toliko je mnogo načina da ostanete produktivni u udobnosti svojega doma uz Frame televizor. Sustav automatski prepoznaje Vaše uredsko osobno računalo koje zatim možete upotrebljavati izravno sa svojega televizora. Dijeljenje zaslona izravno s osobnog ili prijenosnog računala u blizini. Jednostavno povežite Bluetooth miš i tipkovnicu i uvjerite se koliko je jednostavno raditi od kuće.
* Udaljena veza s osobnim računalom podržana je samo u sustavu Windows 10 Professional ili novijem te MacOS 10.5 ili novijem. * Za automatsko prepoznavanje uredskog računala potrebno je na PC računalo instalirati aplikaciju Easy Connection (instalacija na Mac OS nije podržana). * Podrška značajki aplikacije Easy Connection to Screen ovisi o tipu modela i datumu. Za više informacija o dostupnosti, molimo, pogledajte specifikacije proizvoda za svaki model. * Za povezivanje pametnog telefona s platformom DeX potreban je kompatibilan mobilni uređaj. * Dostupnost usluga podložna je promjeni bez prethodne obavijesti. * Potrebna je internetska veza na TV-u i osobnom računalu.


Više načina za trenutno povezivanje
Zrcaljenje s mobilnog uređaja
Želite li svoj videopoziv nastaviti na većem zaslonu? Uz aplikaciju SmartThings na svojem Android uređaju ili uz opciju AirPlay na iPhone uređaju, sadržaj sa zaslona svojega pametnog telefona možete zrcaliti na Frame televizor, za veći i bolji doživljaj videorazgovora.


Više načina za trenutno povezivanje* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni. * Apple i AirPlay 2 zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili noviji ili macOS 10.14.5 ili noviji. * AirPlay 2 funkcionalnost dostupna je na svim sučeljima Samsungovih Smart pametnih usluga za 2020. godinu i novijima.


Prilagodljiv doživljaj sadržaja na više zaslona
Multi View
Frame televizor omogućuje Vam istodobno gledanje dvaju zaslona, tako da možete vježbati dok prenosite svoju omiljenu seriju ili film. Povežite svoj pametni telefon i provjerite izvodite li svoje vježbe na ispravan način. Prilagodite veličinu videozapisa i postavke zvuka kako biste imali potpunu kontrolu nad onime što i kako gledate.
* Potrebni su kompatibilan pametni telefon sa sustavom Android ili iOS te preuzimanje i instalacija aplikacije SmartThings. Proučite stranicu za podršku za pojedinosti o kompatibilnim mobilnim uređajima. * Multi View opcija s podjelom zaslona na četiri dijela dostupna je na 8K modelima. * Pejzažni način prikaza slike podržan je na modelima Frame televizora s dijagonalom zaslona 43“~75“. Portretni način nije podržan.
 

Prilagodljiv doživljaj sadržaja na više zaslona


Najbolje ocijenjeni fitness sadržaji Vama nadohvat ruke
Samsung Health aplikacija
Aplikacija Samsung Health na jednome mjestu donosi sve što je potrebno da uvijek budete upućeni u svoje zdravstveno stanje i tjelesnu formu, uz mogućnost dnevnoga praćenja podataka o tjelesnoj formi, kao i pristupa najboljim fitness i zdravstvenim sadržajima najbolje ocijenjenih pružatelja sadržaja. Imate li kameru, možete uživati i u personaliziranoj tjelovježbi posebno prilagođenoj Vama, uz uslugu pametnog treninga Smart Trainer.
* Dostupnost pružatelja usluge sadržaja, a time i sadržaja tjelovježbe, može se razlikovati ovisno o državi i regiji. * Upotreba sadržaja dostupnog u aplikaciji Samsung Health može zahtijevati dodatno plaćanje. * Dostupnost usluga podliježe promjeni bez prethodne obavijesti. * Za sinkronizaciju podataka o zdravlju potreban je kompatibilan mobilni, ili nosivi uređaj s podrškom za aplikaciju Samsung Health. * Za uslugu Smart Trainer potrebna je kompatibilna mrežna kamera ili kamera pametnog telefona. Mrežna kamera i kompatibilan pametni telefon prodaju se zasebno. * Potreban je Samsung račun.


Najbolje ocijenjeni fitness sadržaji Vama nadohvat ruke
Zabava kod kuće, na pametniji načinSmart TV platforma koju pokreće TIZEN_EU


Vaš sveobuhvatni kućni sustav za gledanje sadržaja i povezivanje, Smart TV donosi Vam pregršt sadržaja koji nadilaze doživljaj gledanja na kakav ste navikli, uz pametnije načine povezivanja, pretraživanja, upravljanja i uživanja u svemu što Vas zabavlja. U nastavku donosimo nekoliko načina kako naša Smart TV platforma svakodnevno unaprjeđuje Vaš doživljaj gledanja.


Zabava kod kuće, na pametniji način* Pametne usluge i GUI (grafičko korisničko sučelje) mogu se razlikovati ovisno o modelu, regiji, jeziku, mobilnim uređajima ili televizoru. * Za postavljanje televizora potreban je Samsung korisnički račun. * Stvarno se korisničko iskustvo može razlikovati. * Neke opcije i funkcije koje pružaju povezani uređaji možda neće biti podržane ili će njihova upotreba biti ograničena. * Podrška za Turn-on TV opciju uključivanja televizora može ovisiti o modelu uređaja.


Našemu Eco daljinskom upravljaču, prvom takve vrste, nisu potrebne nove baterije
Solar Cell daljinski upravljač
Frame televizor automatski prepoznaje Vaše vanjske uređaje, tako da su spremni za upotrebu čim ih s njime povežete. Uz One daljinski upravljač jednostavno upravljajte svim svojim povezanim uređajima i prestanite brinuti o punjenju baterija – solar cell tehnologija omogućuje mu da se puni s pomoću Vaše unutarnje rasvjete.
* Očekuje se da će biti dostupan uz model Frame televizora dijagonale zaslona 32“. * Solar Cell daljinski upravljač sadržava oko 24 % recikliranoga materijala.


Našemu Eco daljinskom upravljaču, prvom takve vrste, nisu potrebne nove baterije

Tehnički podaci
Proizvod QLED
Serija LSZaslon
Veličina zaslona 65"
Razlučivost
3,840 x 2,160
Zakrivljenost ekrana N/P
Anti Reflection N/PVideozapisi
Sustav za obradu slike Quantum 4K procesor
One Billion Color Da
PQI (indeks kvalitete slike) 3400
HDR (High Dynamic Range) Quantum HDR tehnologija
HDR 10+ Certificiran
Kontrast Mega Contrast
HLG (Hybrid Log Gamma) Da
Boja Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju
Kut gledanja Široki kut gledanja
Micro Dimming Vrhunsko UHD zatamnjenje
Display Type Dual LED
Automatsko poboljšanje dubine N/P
Povećanje kontrasta Da
Prirodni način rada Da
Podrška za prirodni način rada DaAudio
Dolby Digital Plus Da
Dolby 5.1 Decoder N/P
Object Tracking Sound OTS Lite tehnologija
Q-Symphony Da
Audio Pre-selection Descriptor Da
Izlaz zvuka (RMS) 40W
Vrsta zvučnika 4CH
Dubokotonac N/PSmart Service
SMART TV tvrtke Samsung Smart
Operating System Tizen™
Bixby
Engleski (SAD), engleski (UK), engleski (Indija), korejski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, brazilski portugalski (opcije se razlikuju ovisno o jeziku)
Far-Field Voice Interaction N/P
Multi Voice Assistant
Da (GB, GG, IM, JE, IE, FR, DE, IT, ES, AT)
Google Assistant Built-in N/P
Works with Google Assistant
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Works With Alexa
Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
TV Plus Da (samo GB/FR/DE/IT/ES/AT/CH)
Internetski preglednik Da
Podrška za aplikaciju SmartThings Da
SmartThings N/P
Univerzalni vodič
Da (GB, FR, DE, IT, ES)
Galerija DaKonvergencija
TV na mobitel – zrcaljenje Da
Mobitel na TV – zrcaljenje, DLNA Da
NFC on TV N/P
TV Initiate Mirroring Da
Tap View Da
Video Communication N/P
Digital Butler Da
Multi-View do 2 videozapisa
Sound Wall Da
360 Video Player Da
Mobile Camera Support N/P
Podrška za kameru 360 Da
Izravan Wi-Fi Da
TV zvuk na mobilni Da
Zrcaljenje zvuka DaGame Feature
Auto Game Mode (ALLM) Da
Game Motion Plus Da
Dynamic Black EQ Da
Surround Sound Da
Super Ultra Wide Game View N/P
Game Bar N/P
Freesync FreeSync Premium ProPrijamnik/emitiranje
Digital Broadcasting DVB-T2CS2
Analogni prijamnik Da
2 prijamnika N/P
CI (Common Interface) CI+(1.4)
Data Broadcasting
HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,CZ,SK,ES,PL)/HbbTV 1.5(AT,FR,FI,EE,GR,SI,HR,BE,NL,LU)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,PT,DK)/MHEG 5(GB,IE)
TV Key Support DaPovezivost
HDMI 4
USB 2
Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr) N/P
Kompozitni ulaz (AV) N/P
Ethernet (LAN) Da
Audioizlaz (miniutičnica) N/P
Digitalni audioizlaz (optički) 1
RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz) 1/1 (Uobičajena upotreba za zemaljsko emitiranje)/1
Ex-Link ( RS-232C ) N/P
CI utor 1
HDMI A / podrška za povratni kanal Da
eARC Da
Brza sklopka za HDMI Da
Ugrađen bežični LAN Da (WiFi5)
Bluetooth Da (BT4.2)
Anynet+ (HDMI-CEC) DaDizajn
Dizajn Potpuno nov Frame televizor
Vrsta okvira VNB
Tanki Tanak dizajn
Boja sprijeda CRNA
Svjetlosni efekt (ukrasni) N/P
Vrsta postolja
JEDNOSTAVNO
Stand Color CRNADodatne značajke
Adaptive Picture Da
Active Voice Amplifier Da
Adaptive Sound
Adaptive Sound+ tehnologija prilagođavanja zvuka
AI Streaming N/P
AI Upscale Da
9:16 Screen Support N/A
Decor način rada Da
Prepoznavanje pokreta (okvir) Da
Ambient Mode
Ambijentalni način+
Ambient Mode Brightness/Color Sensor
Prepoznavanje svjetline/boje
Portrait Mode N/P
Accessibility - Learn TV Remote / Learn Menu Screen
Engleski (UK), njemački, francuski, španjolski, talijanski, nizozemski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri povezivanju na mrežu u EE, LV, LT)
Accessibility - Others
Povećaj / Visoki kontrast / Višestruki audioizlazi / SeeColors / Inverzija boje / Sivi tonovi / Zumiranje područja za znakovni jezik / Usporavanje ponavljanja tipki
Digitalni čisti pogled Da
Automatsko pretraživanje kanala Da
Automatsko isključivanje Da
Prikaz teksta (titlova) Da
Connect Share™ (HDD) Da
ConnectShare™ (USB 2.0) Da
EPG Da
Prošireni PVR
Da (N/P za IT)
PC on TV Basic
Freesync N/P
Wireless Dex Yes
G-SYNC N/P
Filmmaker Mode (FMM) Da
Cloud Service
Microsoft 365
Jezik OSD-a
27 europskih jezika + ruski (samo prilikom povezivanja na mrežu u EE, LV, LT)
Slika u slici N/P
Ugrađeni BT HID Da
Podrška za USB HID Da
Teletext (TTX) Da
Vremenski pomak
Da (N/P za IT)
One Connect Box
One Connect (Y20 4K)
V-Chip N/P
IPv6 Support Da
MBR Support DaEkološke značajke
Eko senzor Da
Klasa energetske učinkovitosti GSnaga
Napajanje AC220-240V 50/60Hz
Potrošnja energije (maks.) 215 W
Potrošnja energije (pripravnost) 0.50 W
Potrošnja energije (način štednje energije) N/P
Potrošnja energije (tipična) 124 WDimenzije
Veličina pakiranja (ŠxVxD)
1614 x 950 x 191 mm
Veličina proizvoda s postoljem (ŠxVxD)
1456.8 x 868.9 x 260.9 mm
Veličina proizvoda bez postolja (ŠxVxD)
1456.8 x 831.9 x 24.9 mm
Stand (Basic) (WxD)
1076.8 x 260.9 mm
VESA Spec 400 x 300 mmTežina
Težina paketa 35.1 kg
Težina proizvoda s postoljem 22.5 kg
Težina proizvoda bez postolja 22.1 kg
Specifikacije
Proizvođač Samsung
Boja Crna
Energetski razred G
Veličina ekrana TV-a 65" (165 cm)
Rezolucija ekrana TV-a 4K/UHD (3840 x 2160)
Tip televizora Smart TV
Smart TV OS Tizen
HDR Podrška HDR10+
Tehnologija QLED
HDMI 2.0 (kom) 4
USB (kom) 2
Podrška za smart daljinski Da - daljinski uključen
Osvjetljenje ekrana Rubno
VESA standard VESA 400 x 300
Kratki opis Quantum Processor 4K, Smart TV, One Connect, Smart remote, HDR10+, Mega Contrast, Ambient Mode, Multi View, Mobile to TV - Mirroring, TV to Mobile - Mirroring, Bluetooth 5.2, Anynet+ (HDMI-CEC), Eco Sensor
Jamstvo 2 Godina
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit