Uncharted Collection HITS PS4

Šifra
3202050402
Kataloški broj
9710516
39,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Od vrhunskih pripovjedača iz Naughty Dog studija, na PS4 sustav dolazi žanrovsko definirajući ep koji je revolucionizirao avanturističko pripovijedanje.


Iskusite jedan od najcijenjenijih serijala svih vremena u gaming svijetu, slijedeći opasan put Nathan Drake-a širom svijeta, od njegovih skromnih početaka do izvanrednih otkrića. Upoznajte nezaboravne likove dok Drake riskira svoj život i prijateljstva u utrci za otkrivanjem nezamisliva blaga, protiv nemilosrdnih neprijatelja,. Uncharted: The Nathan Drake Collection uključuje singleplayer kampanje za Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves i Uncharted 3: Drake’s Deception.


GLAVNE ZNAČAJKE:
Neusporediva priča - Igrajte kao Nathan Drake kroz uzbudljivu trilogiju. Iskusite Drake-ove odnose s njemu najbližima, dok on pokušava održati ravnotežu između avanture i obitelji.
Novi trofeji - Potpuno novi trofeji stvoreni isključivo za debi Uncharted serijala na PS4 sustavu.
Foto Mode - Zaustavite igru u bilo kojem trenutku i preuzmite kontrolu nad kamerom kako bi uhvatili nezaboravne trenutke iz trilogije i podijelili ih s prijateljima izravno sa vašeg PS4 sustava. Koristite grafičke filtere, kontrolu kamere i druge opcije za prilagodbu vaše savršene fotografije.

Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Uncharted Collection HITS PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: