Uređaj za mljevenje mesa Bosch MFW45020 ProPower

Šifra
3409050081
Kataloški broj
MFW45020
211,00 KM
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 5,86 KM mjesečno!
Provjerite dostupnost u trgovinama

Savršeni rezultati s maksimalnom brzinom.
Želite savršene rezultate čak i sa sastojcima koje je teško obrađivati? Zahvaljujući vrlo snažnom motoru i visokoj snazi zaustavljanja motora, vaši se sastojci obrađuju jednakomjerno i vrlo brzo. To znači više vremena za pripremu drugih jela.


Njemački standardi kakvoće za pouzdanost i dugovječnost.
Uređaj za mljevenje mesa mora biti visoke kvalitete kako bi zajamčio izvanrednu učinkovitost čak i s velikim opterećenjem. Uređaj za mljevenje označava visoke njemačke standarde kakvoće Bosch branda. Jamči dugogodišnju otpornost, pouzdanost i tehničku savršenost.


Obrađuje više u gotovo nimalo vremena.
Ponekad želite obraditi velike količine mesa u malo vremena. Visokokvalitetan uređaj za mljevenje mesa stručnjak je u brzoj obradi većih količina. Zahvaljujući snažnom motoru, ProPower djeluje vrlo brzo i pouzdano.


Ove su kobasice svježije od onih iz mesnice.
Domaće kobasice mogu se pripremiti u skladu s vašim pojedinačnim ukusom, a oduševit će vaše goste. S nastavkom za kobasice možete pripremiti ukusne pileće, goveđe, svinjske ili vegetarijanske kobasice.


Cijev koja sve mijenja.
Mesne okruglice kebbe možete pripremiti čak i ako nemate puno vremena. Nastavak je namijenjen pojednostavljenju postupka pripreme. Možete ga upotrijebiti za oblikovanje cijevi, njihovo punjenje i pritiskanje s obje strane.


Prikladni diskovi s rupicama za raznu vrstu hrane
Kakvoća na koju se možete osloniti. Nehrđajući čelik je otporan materijal jednostavnog održavanja, higijenski, glatke površine, bez okusa i jednostavno se čisti. Zbog svega toga je najbolji odabir čeličnih diskova za mljevenje.


Uklonite zaglavljenu hranu dodirom gumba.
Teški sastojci mogu zapeti u uređaju za mljevenje mesa. Tu nastupa funkcija okretanja u drugom smjeru. Pomaže pri otpuštanju hrane koja je zapela zahvaljujući toj funkciji, uređaj za mljevenje mesa ubrzo će ponovno biti spreman za upotrebu.


Stabilnost na radnoj površini zahvaljujući mudrom dizajnu.
Uređaj za mljevenje koji se pomiče po radnoj površini može biti opasan. Zahvaljujući gumenim nožicama, uređaj za mljevenje sigurno stoji na radnoj površini.


Jednostavno rukovanje zahvaljujući praktičnoj ručci.
Često na radnoj površini ili u kuhinji nema dovoljno mjesta. S praktičnom ručkom za nošenje, uređaj za mljevenje mesa možete jednostavno pomicati kako vam je potrebno. Ili ga brzo pospremiti. Što vam pruža više mjesta za druge kuhinjske potrepštine.


Specifikacija:
Nazivni podaci električnog priključka: 500 W
Snaga motornog bloka: 1.600 W
Brzina obrade (kg/min): 2,7 kg
Glavna boja proizvoda: Bijela
Materijal tijela: Plastika
Cleaning type: Accessories removable


 


 


 

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Uređaj za mljevenje mesa Bosch MFW45020 ProPower
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: