WATCH DOGS LEGION RESISTANCE EDITION DAY1 PS4

Šifra
3202052092
Kataloški broj
PS4X-0578
Datum izlaska 29. 10. 2020.
Posebna akcijska cijena u periodu od 14. 6. 2021. do 11. 7. 2021.
129,00 KM 65,00 KM
Ušteda 64,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama
AKCIJA

Uzmite budućnost u svoje ruke
Usprotivite se oportunistima koji su preuzeli kontrolu nad Londonom u uzbudljivoj avanturi otvorenog svijeta gdje su svi potencijalni vojnici na vašoj strani.
Pretvorite londonsku tehnološku infrastrukturu u oružje hakiranjem i regrutirajte sve, od agenata tajne službe MI6 do vozača ilegalnih uličnih utrka, da se bore za vaš cilj. No pazite – ako bilo koji od vaših jedinstvenih operativaca izgubi bitku, otišao je zauvijek.
Ako vam treba još pojačanja, povedite svoje regrute na internet i udružite se s prijateljima u suradničkim misijama za četiri igrača, izazovima na najvišim razinama igre i dnevnim događajima.


Upgrade to PlayStation®5 Version: Watch Dogs: Legion PlayStation®4 game on Blu-Ray Disc™ must be kept inserted in a PlayStation®5 console to play the corresponding Watch Dogs: Legion PlayStation®5 digital version at no additional cost, when available.Requires a PlayStation®5, the game Blu-Ray Disc™, a PlayStation® Network registration, additional storage & Broadband internet connection. May incur bandwidth usage fees.


Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:WATCH DOGS LEGION RESISTANCE EDITION DAY1 PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: