Battlefield 1 PS4

Šifra
320205292
Kataloški broj
1024110
45,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: FPS, pucačina iz prvog lica smještena u vrijeme prvog svjetskog rata za PS4, PC i XBO

Zašto igrati: najnoviji Battlefied, u napokon zaista privlačnom okruženju. Treba li što dodati...?

Ako pitate prosječnog igrača da vam navede neki FPS multipayer, manje više svi će krenuti s Battlefield serijalom. Zasluženo! Stari novi kralj na jesen dobiva novu inačicu, nazvanu Battlefield 1 (hehe, to je 14. nastavak po redu :-)). Developer EA Dice i izdavač Electronic Arts time kreću u potpuno novi setup. Kojeg obožavamo!

Ako vam je dosta futurističkih "piju - piju" oružja, Battlefield 1 ćete obožavati jer donosi akciju za prave muškarce. Otrovni plin, zašiljena lopata, dvokrilci, artiljerija, repetirke, strojnice, bacač plamena i neizostavni rovovi - da, da, tako se ratuje. Ova mega igra će zasigurno privući i novu publiku.

Igra je smještena u WWI setup, i prati povijesne događaje. Oružje je podijeljeno u dvije grupe - lagano i teško, a moći ćemo voziti tenkove, avione, oklopna vozila, jahati na konju te čak i upravljati bojnim brodovima.
 

Okolina će biti destruktivna (huraaa!) a mape će biti veće nego u dosadašnjim izdanjima. Jedva čekam da preuredim okoliš 300 mm granatama, hehe.

Shvatili ste? Ako još niste, svakako se predbilježite na jednu od ponajboljih FPS multiplayer pucačina, ikada.

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Shooter
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Battlefield 1 PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: