Električni lonac Klarstein, Bristol 35

Šifra
3409059067
Kataloški broj
Bristol 35
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Opis proizvoda
Spori lonac tvrtke Klarstein sastoji se od dva dijela: teški unutrašnji lonac od keramike s poklopcem prostor je za željene sastojke; vanjski uređaj sadržava grijaće tijelo koje zagrijava unutrašnji lonac. Pogodnost: za razliku od običnih lonaca, ovaj se lonac zagrijava ravnomjerno, čime je moguće postići savršene rezultate. Pirjanje tijekom mnogih sati znači da riba i meso ostaju posebno sočni. Daljnja pogodnost: slučajno pregorenje ili prekuhavanje praktički je isključeno!

Time spori lonac pruža posve nova kuhinjska iskustva: stara omiljena jela i nova omiljena jela kuhaju se kao sama od sebe. Profesionalci u sporom kuhanju tako mogu ujutro prije posla napuniti i uključiti svoj spori lonac - i uvečer se veseliti svojem savršeno pripremljenom jelu!

Značajke i dimenzije
Funkcije uređaja i temperatura kuhanja namjestive su okretnim regulatorom: isključeno, visoka temperatura, niska temperatura i funkcija održavanja topline
Punjenje: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Dimenzije: 34 x 28 x 41 cm (Š x V x D)
Težina: oko 5,1 kg
Kabel za punjenje dug oko 100 cm

Sadržaj paketa:
1 x uređaj
Upute za korištenje

Jamstvo: 3 godine

Specifikacije
Multimedija 0
Jamstvo 3god.
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Električni lonac Klarstein, Bristol 35
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: