Far Cry 4 PS4

Šifra
320205154
Kataloški broj
FC4PS4
45,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: Jedan od najpopularnijih i najboljih FPS-ova za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One

Zašto igrati: Brza akcija, zanimljiva prilča, ogroman svijet, super grafika

HCL: "Otkako je Ubisoft preuzeo franšizu od Cryteka, čini se kao da je pronađen svojevrstan recept za dobru Far Cry igru. I to već treći put za redom pali. Egzotična lokacija, otvoreni svijet, žestoki sukobi dvaju strana, velik izbor oružja, vozila i pristupa, interakcija sa lokalnom florom i faunom.."

Volite pucačine iz prvog lica smještene u ogroman otvoreni svijet? Možete ići na glidanje, lov na veliku divljač, spouštati se užetom ili voziti vozilom. E da, možete i ubijati negativce. Četvrto izdanje Far Crya iizgleda izvrsno, i dalje je gampley brz no više niste na tropskom otoku negu usred građanskog rata u Himalajama. Bez brige, ima i tamo lijepih okoliša...

Regija se prostire od nizinskog podnožja planina do samih vrhova pa je i mapa shodno tome velika i raznolika.Napokon se popularizira taj trend vertikalnosti u videoigrama i ekipa iz Ubisofta ga je jako dobro shvatila. Dobro osmišljeno i izvedeno penjanje kukom i užetom te wingsuit za brzo spuštanje sa visina samo su neki od načina za vertikalno putovanje mapom. 

Ako ste igrali trojku, vrlo bi se brzo trebali naviknuti na četvorku.  Ima zanimljivih dodataka kao nešto produbljenijeg sustava outpostova ili nešto značajnijeg autopilota, koji će vam sam upravljati vozilom do odredišta dok vi možete pucati i boriti se.

Produbljena je i interakcija s divljinom. Životinje više nisu samo lovina za povećanje vašeg novčanika i torbe, slonove primjerice možete jahati i istovremeno razarati s njima i pucati s njihovih leđa.

Misije su puno bolje osmišljene, raznovrsnije su, veći je broj nasumičnih događaja u koje se možete i ne morate uplesti. Svijet se automatski time čini življi i uvjerljiviji. Osim toga, i u ovom nastavku postoje natruhe eksperimentiranja s halucinogenim drogama, koje ovoga puta vode u dodatne misije smještene u izvrnutom svijetu Shangri-La

Kompetitivni multiplayer je novi, zanimljiv način igranja. Ima samo jedan mod, asimetričnu borbu između dvije strane. Jedni su u ulozi Golden Patha, a drugi Rakshasa domorodaca kojih je manje, i nemaju pristup modernom arsenalu i vozilima, ali imaju posebne moći poput prizivanja zvijeri, teleportiranja i bivanja nevidljivima. 

Svi skeptici koje muči "problem" reciklaže sadržaja svakako bi trebali Far Cryu 4 dati šansu. Zanimljivo će biti vidjeti hoće li i kako će Ubisoft za koju godinu nadmašiti ovo...

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Shooter
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Bruto težina 1.00 g
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Far Cry 4 PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: