GoPro Hero 8 Black

Šifra
2902052055
Kataloški broj
CHDHX-801-RW
819,00 KM
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 22,75 KM mjesečno!
Provjerite dostupnost u trgovinama

Najbolja akcijska kamera je upravo postala još bolja. Lakša, čvršća, s četiri digitalne leće i prije svega: genijalnom stabilizacijom za sve rezolucije i sve framerate! Nitko drugo to ne nudi, uključivo najbolje mobitele današnjice..

Da, GoPro je sinonim za akcijsku kameru. Nešto poput Golfa u automobilizmu, cijela klasa se mjeri prema GoPro kamerama, i u pravilu - gubi.

To posebno vrijedi za novu GoPro Hero 8 Black kameru, koja donosi nevjerojatne mogućnosti stabilizacije. I sedmica je fino stabilizirala, ali ovo je klasa više posebno jer sada radi na svim rezolucijama i framerateu, dakle da, i u kraljevskih 4K@60 FPS-a!

Jeste li vidjeli video? Baš ništa se ne može uspoređivati s GoPro Hero 8 Black, čak niti najbolji mobiteli današnjice (koji su ponekad imali i bolje videe). 

Uz to, mikrofon je sada znatno bolji pa je i zvuk izvrstan, kamera je tanja a leća je 2x čvršća i preživjet će ozbiljne bubotke. Zadržana je vodootpornost, a posebno je zanimljiv ekosistem s različitim dodacima (modovi). 

Možete staviti eksternu LED lampu ili usmjereni mikrofon. Gimball? E da, to vam neće trebati zahvaljujući HyperSmooth 2.0 stabilizaciji.

Raduje i biranje između različitih objektiva (SuperView, Wide, Linear, Narrow) što je napravljeno softverski, te različitih preseta za pojedine scenarije.

Želite filmski look ili naglasiti boje i kontrast? Možete, a možete napraviti i vlastite presetove i snimiti ih. Rade i na fotografijama, koje su vrhunske kvalitete, imaju 12 MP i dorađeni HDR efekt za top kvalitetu u svim uvjetima.

Ovo je tek mali dio mogućnosti nove GoPro Hero 8 Black kamere...

 

Nema nikakve sumnje: GoPro Hero 8 Black je najbolja akcijska kamera na tržištu, koja će fino poslužiti i za snimanje običnih videa - njena kvaliteta to danas omogućava.

Konkurencija? Sada imaju domaću zadaću za sljedećih godinu ili dvije.

Specifikacije
Multimedija

0

Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:GoPro Hero 8 Black
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: