Ghost of Tsushima Special Edition PS4

Šifra
3202052185
Kataloški broj
9376705
Datum izlaska 17. 7. 2020.
175,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama


The Ghost of Tsushima Special Edition sadrži:  • Igru

  • Metalnu kutiju

  • 1 tehničku točku*

  • Amajliju u slavu Hachimana*

  • Skin Set Junaka Tsushime*: zlatna maska, komplet mačeva

  • Digitalnu mini knjigu crteža u izradi Dark Horsea*

  • Redateljev komentar*: Autorski tim s cijenjenim japanskim povjesničarom komentira svijet Duha Tsushime uspoređujući ga sa stvarnim događajima koji su nadahnuli njegovo stvaranje
Krajem 13. stoljeća Mongolsko carstvo pokorilo je čitave narode u pohodu osvajanja Istoka. Otok Tsushima našao se sam između japanskog kopna i goleme mongolske osvajačke flote koju vodi nemilosrdni i lukavi general Khotun Khan. Otok u plamenu nakon prvog vala mongolskog napada promatra samurajski ratnik Jin Sakai, jedan od zadnjih preživjelih iz svoga klana. Odlučan je da će učiniti sve što je potrebno, po svaku cijenu, kako bi zaštitio svoj narod i oslobodio svoj dom. Morat će zanemariti tradicije koje su ga oblikovale kao ratnika i prihvatiti novi put, put Duha, te povesti nekonvencionalni rat za oslobađanje Tsushime.


   • U ratom razorenoj Tsushimi drevna ljepota ustrajava: U ovoj akcijskoj pustolovini otvorenog svijeta kretat ćeš se beskrajnim krajolikom i prostranim terenom te susretati raznovrsne likove, nalaziti drevne znamenitosti i otkrivati skrivenu ljepotu Tsushime.

  • Uspon Duha: U oslobađanju Tsushime Jin mora potražiti potporu starih prijatelja i novih neočekivanih saveznika. Mora prekršiti tradiciju, postati nova vrsta ratnika i po svaku cijenu zaštititi ono što je preostalo od njegova doma.

  • Blato, krv i čelik: Izazovi protivnike svojom katanom i doživi iskustvo prave samurajske borbe, ovladaj lukom kako bi otklonio udaljene prijetnje te razvij taktiku prikradanja kako bi iznenadnim napadima zbunio i zaskočio neprijatelje.


* Obnovi digitalne predmete do 31.12.2023. In-game predmeti otključavaju se razvojem priče.

Specifikacije
Multimedija 0
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Akcija/avantura
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2020
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Ghost of Tsushima Special Edition PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: