Mafia 3 PS4

Šifra
320205327
Kataloški broj
MAFIA3PS4
45,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Info: akcijska avantura u trećem licu, treća u franšizi

Zašto igrati: Velik, detaljan i atraktivan otvoreni svijet. Odabir između siledžijskog pristupa ili malo finijeg, skrivenog. Ubijanja, naravno :-)

Svidjeli su vam s prethodni nastavci? Razumijemo vas. Mafia I i Mafia II su sjajne igre, koje donekle sliče Assasins Creedu, ali su smještene u modernije okruženje. Radnja Mafie III je smještena u New Bordeaux, izmišljeni grad po uzoru na New Orleans, u 1968 godinu.

Vi ste Lincoln Clay, siroče odraslo u mafijaškom gradu. Kao dječaka vas je oteo mafijaš, a bili ste i u Vijetnamu. Nakon povratka uletjeli ste u zasjedu nakon pljačke federalnih rezervi i završili s metkom u glavi.

Spasio vas je svečenik James, a vaša misija je ponovno napraviti mafijaški klan i osvetiti se Marcanu i njegovim pajdašima. 

Kako ćete odrađivati zadaće u deset kvartova grada, ovisi samo o vama i vašem raspoloženju. Hoćete li razvaliti vrata nogom i uletiti pucajući iz sveg oružja, ili ćete pričekati s nožem, u mraku i tišini?

Nama je uvijek gušt siledžijski nastup, koji je izgleda jako fino odrađen u Mafiji III.

Specifikacije
Podržana konzola Sony PlayStation 4
Žanr Akcija/avantura
Prilagođeno za dob 18+
Sezona 2017
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Mafia 3 PS4
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: