Mikser štapni Bosch MS8CM6120 MaxoMixx

Šifra
3409030044
Kataloški broj
MS8CM6120
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Visoko učinkovita ručna miješalica s 1000 vata: jednostavna priprema pirea, miješanje i sjeckanje čak i najtvrđih sastojaka. Bosch QuattroBlade Pro s tehnologijom bez usisavanja: učinkovito miješanje bez prekida ili prskanja zahvaljujući 4-krilnom nožu i smanjenim usisom. Birač brzine s 12 postavki brzine: pruža idealnu brzinu za svaku namjenu. Dodatna turbo funkcija za maksimalnu učinkovitost samo dodirom gumba.

Izvrsni rezultati
Visoko učinkovita ručna miješalica s 1000 vata: jednostavna priprema pirea, miješanje i sjeckanje čak i najtvrđih sastojaka
Bosch QuattroBlade Pro s tehnologijom bez usisavanja: učinkovito miješanje bez prekida ili prskanja zahvaljujući 4-krilnom nožu i smanjenim usisom.
Birač brzine s 12 postavki brzine: pruža idealnu brzinu za svaku namjenu. Dodatna turbo funkcija za maksimalnu učinkovitost samo dodirom gumba.

Komfor
Vrhunsko rukovanje pomoću drške koja ne klizi, ergonomskim oblikom i velikim tipkama za upravljanje
Patentiran Bosch mehanizam „Click-mechanism“: pomaže sa spajanjem i odvajanjem posebnih dodataka i podnožja miješalice bez posebnog truda
Najjednostavnije čišćenje: Podnožje miješalice, vrč za miješanje/mjerenje i univerzalna rezalica (osim poklopca s brzinama) mogu se prati u perilici za posuđe

Sigurnost
Bosch „sigurnosno zaključavanje“: zahvaljujući patentiranom mehanizmu „Click-Mechanism“ podnožje miješalice i univerzalna rezalica čujno se povezuju.
Svi plastični dijelovi koji su u doticaju s hranom su BPA sigurni

Svestranost
Pouzdana njemačka Bosch kvaliteta: Visokokvalitetno podnožje miješalice od nehrđajućeg čelika sigurno je za hranu i bez okusa. Materijal od inoxa ne prezuima boju. Idealna za pripremu vrućih, ukusnih juha: s mrkvama ili rajčicama.
Univerzalna sjeckalica
Proziran lončić za miješanje s mjernom skalom i poklopcem za svježe i čisto hlađenje u vašem hladnjaku

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Mikser štapni Bosch MS8CM6120 MaxoMixx
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: