Mobitel Panasonic KX-TU150 crveni

Šifra
3003010007
Kataloški broj
KX-TU150EXR
0,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

Mobilni telefon za jednostavno rukovanje KX-TU150 namijenjen je jednostavnom pozivanju i ugodnoj upotrebi uz funkcije poput Prioritetnog poziva, velikog zaslona u boji, velikih gumba u kontrastnoj boji i ergonomičnog dizajna.
Svijetli zaslon za lako čitanje na modelu KX-TU150 čini ga ugodnim za uporabu. Slova izbornika, kao i sat i brojevi kod poziva savršeno su vidljivi bez naočala.
Zahvaljujući velikim osvijetljenim gumbima mobilni telefon za jednostavno rukovanjeKX-TU150 praktičan je za sve dobne skupine i posebno olakšava biranje brojeva, čak i u mraku.
Funkcija prioritetni pozivi omogućuje vam kontaktiranje s važnim osobama bez upotrebe ruku u slučaju nužde. Jednim pritiskom gumba na mobilnom telefonu za jednostavno rukovanje KX-TU150 automatski se pozivaju unaprijed zabilježene osobe. Ako se javi telefonska sekretarica, mobilni telefon automatski poziva sljedeću osobu sa popisa - do pet odabranih osoba za kontakt.
S mobilnim telefonom za jednostavno rukovanje KX-TU150 uživat ćete u jasnim razgovorima u svakom trenutku jer je telefon posebno dizajniran za upotrebu sa slušnim aparatima.

Tehničke specifikacije:
- Veličina zaslona: 2.4"
- Operativni sistem: Vlastiti OS
- SIM: Dual SIM
- Proširiva memorija: microSD do 32GB
- Kamera: 0.3MP
- Tip konektora: Micro USB
- Boja: crvena

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Mobitel Panasonic KX-TU150 crveni
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: