Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM3/S

Šifra
2612010027
Kataloški broj
WH1000XM3S.CE7
749,00 KM
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 20,81 KM mjesečno!
Provjerite dostupnost u trgovinama


SAMO GLAZBA. NIŠTA DRUGO.


Slušalice WH-1000XM3 dodatno će naglasiti tišinu zahvaljujući poboljšanjima naše vodeće tehnologije blokade buke1 i pametnom slušanju koje se prilagođava vašoj okolini.


Uživajte u tišini nove razine


Uživajte samo uz glazbu zahvaljujući blokadi buke koja minimalizira veću količinu pozadinske buke nego ikad dosad. Isprobajte koliko slušalice mogu biti pametne uz naprednu tehnologiju blokade buke kao što je prilagodljiva kontrola zvuka te praktičnost pametnih značajki, uključujući Quick Attention, kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i kontrolu dodirom.


Izgubite se u tišini


Pobjegnite od zvukova grada uz vodeću blokadu zvuka na tržištu . Tehnologija blokade zvuke u slušalicama WH-1000XM3 naprednija je nego ikad uz jastučiće uz kožu i Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke.


Bolje blokiranje buke


Većina slušalica s funkcijom blokade buke osmišljena su za blokiranje zvukova vozila u kretnji. Slušalice WH-1000XM3 nisu iznimka, no istodobno su vrlo učinkovite u blokiranju svakodnevne buke, npr. glasova i pozadinskih zvukova grada.


Bežična sloboda, sjajan zvuk u tišini


LDAC odašilje približno triput više podataka (pri maksimalnoj brzini prijenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni bežični BLUETOOTH® zvuk, što vam omogućuje uživanje u zvučnim sadržajima u vrhunskoj kvaliteti gotovo na razini zvuka visoke rezolucije, gotovo istovjetno namjenskoj žičanoj vezi.


Zvuk u koji ćete povjerovati


Ugrađeno pojačalo integrirano uz Processor QN1 visoke kvalitete za blokadu buke omogućuje najbolji omjer signala i šuma na tržištu te nisku razinu smetnji za prijenosne uređaje te izvrsnu kvalitetu zvuka. Pogonska jedinica od 40 mm sa dijafragmom od LCP-a čini slušalice savršenima za reprodukciju bogatih bitova i punog raspona frekvencija do 40 kHz.


Udobno nošenje tijekom cijelog dana


Iznimno mekani jastučići za uši od uretanske pjene koji smanjuju pritisak i jednoliko ga raspoređuju te povećavaju područje kontakta radi stabilnijeg prianjanja. Udobnost je dodatno naglašena većom i dubljom ergonomskom strukturom slušalica. A zahvaljujući lakšem dizajnu, glazba je jedino što ćete primijeniti tijekom čitavog dana.Pametno slušanje uz SENSE ENGINE – automatski se prilagođava vašoj situaciji


Isprobajte kako prilagodljiva kontrola zvuka automatski otkriva vašu aktivnost, npr. putovanje, šetnju i čekanje, a zatim prilagođava zvuk okoline vama. A zahvaljujući značajci Quick Attention, komunicirati možete bez skidanja slušalica – jednostavno postavite ruku na kućište da biste smanjili glasnoću i mogli razgovarati u trenu. 


Pametnije od prosječnih slušalica


Sve vam je nadohvat ruci. Odgovorite na handsfree pozive dvostrukim dodirom – ili promijenite pjesmu, prilagodite glasnoću i upućujte pozive dodirom ili prijeđite prstom po panelu. Ako vam je potrebna pomoć, pritisnite i držite da bi vam se otvorio glasovni pomoćnik.

Specifikacije
Multimedija 0
Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Slušalice Sony bežične s funkcijom blokade buke WH-1000XM3/S
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: