Sušilo za kosu Philips HPS920/00

Šifra
3404050006
Kataloški broj
HPS920/00
189,00 KM
Provjerite dostupnost u trgovinama

  - 2300 W

  - AC motor –120 km/h

  - Njega ionima

  - Usmjerivač Style & Protect

Manje oštećenje uz usmjerivač Style & Protect

Inovativni i jedinstveni usmjerivač Style & Protect osmišljen je kako bi omogućio precizno oblikovanje kose pomoću mlaznice od 6 mm koja istovremeno i njeguje kosu. Kada kosu oblikujete pomoću uskog usmjerivača, on dolazi vrlo blizu kose, a ponekad je i dodiruje. Toplina od 180 °C nakuplja se i oštećuje kosu pregrijavanjem. Kod usmjerivača Style & Protect dolazi do otvaranja poklopca kada se kosa previše zagrije, čime se oslobađa suvišna toplina i poboljšava snaga oblikovanja.

Profesionalne radne značajke uz manje oštećenje

Najbolja temperatura za sušenje je ThermoProtect temperatura

ThermoProtect temperatura pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od pregrijavanja kose. Protok zraka bit će jednako snažan, a rezultati najbolji mogući uz više njege.

Profesionalnih 2300 W za odlične rezultate oblikovanja

Ovo profesionalno sušilo za kosu snage 2300 W ima moćan protok zraka. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržim i jednostavnijim.

Regeneracija ionima pruža bolju njegu te sjajnu kosu bez statič. elektriciteta

Regeneracija ionima omogućava sušenje bez statičkog elektriciteta. Negativno nabijeni ioni sprječavaju stvaranje elektriciteta, regeneriraju kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je prekrasna sjajna, glatka kosa bez elektriciteta.

Profesionalne radne značajke uz manje oštećenje

Više njege uz tehnologiju keramičkih materijala koja pruža infracrvenu toplinu

Keramički element isijava nježnu infracrvenu toplinu koja pomaže pri sušenju kose iznutra i štiti je od pregrijavanja uz jednako brzo i učinkovito sušenje.

50% trajniji profesionalni motor na izmjeničnu struju

Ovaj motor posebno je razvijen za profesionalno tržište i pruža nekoliko pogodnosti. Najvažnija je duži vijek trajanja u odnosu na uobičajene motore, što trajnost sušila produžuje za 50%. Osim toga, motor daje i izuzetno snažan protok zraka koji ovom sušilu omogućava 55% brže* sušenje u odnosu na druga sušila s motorom na izmjeničnu struju. *u usporedbi s prethodnim modelom HP4997

Brzo sušenje brzinom od 120 km/h

Ovo sušilo doseže brzinu sušenja do 120 km/h, što omogućava 50% brže sušenje u usporedbi s drugim sušilima. * *u usporedbi s prethodnim modelom HP4997

Profesionalne radne značajke uz manje oštećenje

Kabel duljine 3 m pogodan za salone

Duljina kabela od 3 m, čija je praktičnost dokazana u salonima, osigurava bolju fleksibilnost i lakoću rukovanja pa aparat možete koristiti bilo gdje.

2-godišnje jamstvo plus 3 godine nakon registracije na MyPhilips portalu

Ovaj proizvod temeljito je testiran kako bi pružio profesionalne radne značajke i kako bi mogao imati dugotrajno jamstvo od 5 godina.

Potpuna kontrola uz šest prilagodljivih postavki za brzinu i temperaturu

Potrebna brzina i temperatura mogu se jednostavno prilagoditi kako biste ostvarili vrhunske rezultate. Šest postavki osigurava potpunu kontrolu za precizno i prilagođeno oblikovanje frizure.

Mlaz hladnog zraka za fiksiranje frizure

Nezaobilazna profesionalna funkcija, gumb Cold Shot daje snažan mlaz hladnog zraka. Koristi se nakon oblikovanja frizure kako bi se ona dovršila i fiksirala.

2 tanka (6 mm i 8 mm) usmjerivača za savršeno oblikovanje

Savršene rezultate oblikovanja osigurava usmjerivač za svaku potrebu – mlaznica od 6 mm za precizno oblikovanje uz maksimalnu njegu i mlaznica od 8 mm za savršeno četkanje i poliranje kose.

Napišite svoju recenziju
Recenzirate proizvod:Sušilo za kosu Philips HPS920/00
Vaša ocjena

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: