TV 55'' Sony OLED XR-55A80J

Šifra
2602322522
Kataloški broj
XR55A80JCEP
3.099,00 KM
3.099,00 KM

Prvi televizor s kognitivnom inteligencijom
BRAVIA XR™ TV sliku i zvuk podiže na novu razinu uz genijalan Cognitive Processor XR. On razumije kako ljudi vide i čuju te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživiti u scenu.


Izvanredne OLED slike kako ih percipira ljudsko oko
Uživajte u sjajnom OLED kontrastu s dubokom, prirodnom i stvarnom slikom. Naš revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perspektive za unakrsnu analizu i optimizaciju stotina tisuća elemenata u tren oka. Ta tehnologija uz jedinstvenu OLED ploču reproducira realistične slike uz potpuno čiste tamne nijanse.


Svaki zvuk pretvorite u prožimajući doživljaj
Napredna tehnologija zvučnika zaslona uz naš Cognitive Processor XR svaki izvor pretvara u prožimajući doživljaj zvuka. Slušajte jasniji i točniji zvuk što god da gledali. Uživajte u zabavi na potpuno novi način uz savršenu harmoniju slike i zvuka.


Tisuće filmova i serija koje možete pokrenuti glasom.
Glasom brzo pronađite što želite gledati. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i potražiti preporuke tako da kažete npr. "Pokaži mi avanturističke TV emisije".


Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR


Reciklirajte. Obnovite. Smanjite.
Televizori BRAVIA XR izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U stražnjim poklopcima naših modela s velikim zaslonom koristi se i do 40 % održivih materijala.


Bolja dubina i teksture uz čiste crne i jarke svijetle nijanse
Naš Cognitive Processor XR unakrsno analizira podatke i poboljšava slike kao što se ljudsko oko fokusira, što daje realističniju boju i dubinu. Uz XR OLED kontrast svjetlina se prilagođava za istaknutije svijetle i dublje tamne nijanse – detalji se više ne gube u tamnim ni svijetlim područjima.


Široka paleta prirodno prekrasnih boja
Pogledajte boje koje su prirodne i lijepe ljudskom oku Cognitive Processor XR omogućuje našem jedinstvenom zaslonu pristup široj paleti boja i njihovu reprodukciju uz suptilne razlike vidljive u stvarnom svijetu. Uz proširene nijanse i zasićenost, na cvijeću ćete vidjeti živopisne sjene i realistične teksture. I blijede boje izgledaju realistično.


Rekonstrukcija izgubljenih tekstura na pametan način
Bez obzira na sadržaj i izvor, uživat ćete u zabavi gotovo 4K6 rezolucije uz XR 4K poboljšanje. Cognitive Processor XR pristupa mnoštvu podataka te inteligentno obnavlja izgubljene teksture i detalje i reproducira realistične slike. Pogledajte detalje poput prirodnog krzna i kamena oštrih rubova.7


Pametna obrada pokreta za brze scene bez zamućenja
Gledanje sporta i akcijskih filmova upravo je postalo još bolje. Naš Cognitive Processor XR s tehnologijom XR Motion Clarity™ analizira podatke da bi akcija bila uglađena, svijetla i jasna.


Zaslon je zvučnik, zvuk prati akciju
XR Sound Position pruža glazbeni doživljaj koji se podudara s načinom na koji percipiramo svijet i realističan zvuk iza slike. Na BRAVIA XR 4K OLED TV-u zaslon je zvučnik, pa je zvuk precizno usklađen s onim što je na zaslonu radi potpuno prožimajućeg doživljaja.


Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk
Na televizoru BRAVIA XR sve što gledate čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.


Voice Zoom™ 2 poboljšava glasove za jasnije razgovore
Jasnije čujte razgovore na TV-u bez poglašnjavanja. Čak i ako je razgovor teško čuti, Voice Zoom 2 prepoznaje vrstu glasa, analizira ga i poboljšava njegovu jasnoću.


Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona
Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.


Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem
Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi.


OLED TV s rezolucijom 4K Ultra HD (3840 × 2160) s dijagonalom 140 cm (55") ima prijemnik DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, Android 10, Cognitive Processor XR, tehnologija XR Motion Clarity, XR Picture, XR HDR Remaster, HDR10, HLG, realistične boje XR Triluminos Pro, Dolby Vision, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, Chromecast, Apple AirPlay/HomeKit, glasovno upravljanje, zvuk XR Surround, Dolby Atmos , Google TV, način igre, opcija 4K/120 fps, USB snimanje. Sučelja: 4× HDMI 2.1, 3× USB 3.0, LAN, optički audio izlaz, izlaz za slušalice, CI utor.


Tehnički opis
Zaslon
Dijagonala 140 cm (55")
razlučivost: 4K Ultra HD (3840 × 2160)
Vrsta osvjetljenja: OLED
Ostale značajke: frekvencija panela 100 Hz, procesor Cognitive ProcessorXR s tehnologijom kognitivne inteligencije, set tehnologija za realističnu sliku XR Picture (XR Colour, XR Contrast, XR Clarity), kontrast poboljšanje XR Contrast Booster 5, oštri detalji u brzim prizorima s tehnologijom XR Motion Clarity, povećana razlučivost slike u 2K do 4K zahvaljujući XR 4K Upscaling, bolji detalji i tekstura zahvaljujući 4K XR Super Resolution, glatka slika s 4K XR Smoothing, tehnologija za visoki dinamički raspon XR HDR Remaster, HDR10, HLG, realistične boje XR Triluminos Pro, senzor svjetlosti, tehnologija Dolby Vision, dizajn ravne površine.


Televizor
Digitalni zemaljski DVB-T (MPEG-2/4),DVB-T2 (H.265 / HEVC)
Digitalni kabel DVB-C (MPEG-2/4)
Digitalni satelitski DVB-S i DVB-S2


Multimedija i zanimljive značajke
Operativni sustav Android 10
Ugrađeni Wi-Fi
Web-preglednik
Aplikacije Youtube, Netflix, HBO GO, Disney +, Apple TV, Skylink Live TV, VOYO, Amazon Prime
Posebni načini rada Netflix Calibrated Mode i IMAX Enhanced
Google TV
Mod igre
Mogućnost nevjerojatno glatkih igara s 120 fps pri 4K razlučivosti u kompatibilnim igrama
Kontrola glasa
Ugrađeni Chromecast
Podrška za Apple AirPlay/HomeKit
Ethernet (LAN)
Dijeljenje kućne mreže (DLNA)
PVR – Snimanje na USB vanjski pogon
Multimedijski uređaj s vanjskim USB pogonom
Elektronički programski vodič EPG
Podrška tipkovnice
Višenamjenski stalak, podesiv u tri smjera (sa zvučnom trakom, za široke i uske police)


Zvuk
Izlazna snaga zvuka: 30 W
Acoustic Multi-Audio i XR Sound Position tehnologija za nevjerojatan zvuk koji dolazi ravno iz središta zaslona
Acoustic Auto Calibration – optimizira zvuk u skladu sa strukturom vaše sobe
Poboljšani surround zvuk XR Surround i 3D Surround Upscaling
Tehnologija Dolby Atmos


Povezivost
4× HDMI 2.1 (eARC)
3× USB 3.0
CI rez
1× optički audio izlaz
1× izlaz za slušalice


Sadržaj i dimenzije pakiranja
Isporučeni pribor:
Daljinski upravljač
Mjere ambalaže (Š × V × G): 135,2 × 82,8 × 18,4 cm (25 kg)

Specifikacije
Proizvođač Sony
Boja Null
Energetski razred Null
Veličina ekrana TV-a Null
Rezolucija ekrana TV-a Null
Tip televizora Null
Smart TV OS Null
HDR Podrška Null
Tehnologija Null
Podrška za smart daljinski Null
Osvjetljenje ekrana Null
VESA standard Null
Jamstvo 2 Godina

Upit

Max3 upit